FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se joacă Steaua - Real? "Galacticii" iau încă în calcul disputarea amicalului!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2010 00:00

Varianta ca Steaua să dispute un joc de verificare contra lui Real Madrid nu a picat definitiv, aşteptîndu-se ca oficialii clubului spaniol să ia o decizie în următoarele zile.

Pînă în acest moment, vicecampioana din Primera a stabilit datele pentru amicalele cu San Jose Earthquakes (4 august), LA Galaxy (7 august), Bayern Munchen (13 august), Standard Liege (17 august) şi Hercules Alicante (21 august), şi are programat Trofeul Santiago Bernabeu, ale cărui participante nu au fost încă decise.

Conform presei spaniole, Real ar putea juca încă două meciuri înaintea debutului în La Liga, contra mexicanilor de la America şi a Stelei, în cazul în care conducerile cluburilor ajung la o înţelegere în cele din urmă.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
sardelli
sardelli  •  14 Iulie 2010, 15:34

keep dreaming !!!! mai bine duceti-va sa beti ceva , apoi keep walking ion plimbaretu' ! stiti cand va juca real madrid cu steaua ? r: cand steaua se va califica in LC si va pica in grupa cu real madrid. pana atunci ... keep dreaming!

gazistu
gazistu  •  14 Iulie 2010, 14:01

snu mai vb prostii ma ca iara ma iau de voi. ACTUALITATE< BOMBA!! si gsp a depasit THE SUN, fiind cel mai cunoscut ziar sportiv din lime. ps: tot prosport e cel mai tare ;=) precum si protv are cele mai bune camere. hhatz hatz!!

sexy_sheep
sexy_sheep  •  14 Iulie 2010, 13:06

Este vorba despre echipa de barbut a realului. Si nu vrea sa joace, vrea sa cumpere branza.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close