FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO, LUNI, 18:30, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Se mută iar Craiova în Ştefan cel Mare?

Dănănae ar acoperi postul de fundaş dreapta la Dinamo, în vreme ce Silviu Lung e considerat viitorul portar al
Dănănae ar acoperi postul de fundaş dreapta la Dinamo, în vreme ce Silviu Lung e considerat viitorul portar al "naţionalei" Foto: Gabriela Arsenie

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2011 20:43

Dinamoviştii susţin că Găman şi Bărboianu nu se vor mai întoarce din vară în Bănie, conform unor clauze. În plus, roş-albii rîvnesc la Silviu Lung junior şi Dănănae

"Cîinii" încep să fie mulţumiţi. Valerică Găman, 22 de ani, şi Ştefan Bărboianu, 23 de ani, s-au integrat în echipa lui Ioan Andone şi, treptat, devin oameni de bază. Veştile sînt şi mai bune. Oficiali dinamovişti, dar şi surse apropiate grupării oltene, susţin că Găman şi Bărboianu nu mai trebuie să se întoarcă din vară la U Craiova! "Există o clauză în contractele lor cum că, dacă echipa retrogradează, ei sînt liberi şi pot pleca oriunde văd cu ochii. Cum Ştiinţa este tot mai aproape de matineu şi nu se întrezăresc şanse de salvare, atunci Găman şi Bărboianu nu mai trebuie să se întoarcă la Craiova, aşa cum i-a tot ameninţat Adrian Mititelu", au spus sursele citate de Gazetă.

Totuşi, mai multe personaje importante susţin că patronul oltenilor va obţine o cotă destul de importantă din ulterioarele transferuri ale lui Găman şi Bărboianu, tocmai de aceea nu a mai adus deloc în discuţie procesele pe care se pregătea în iarnă să le aibă cu fotbaliştii în cauză. Şi, în plus, alţi doi craioveni pot ajunge în perioada următoare în Ştefan cel Mare. Mai exact, din vară: portarul Silviu Lung junior, 22 de ani, şi fundaşul dreapta Ovidiu Dănănae, 25 de ani. Amîndoi au fost oferiţi şi în iarnă roş-albilor, dar preţurile erau prohibitive. Acum, dacă se va ajunge la un acord între conducerile celor două grupări, Lung junior şi Dănănae ar costa în jur de 500.000 de euro. La care se vor adăuga cote pentru Ştiinţa la revînzare. Mai există şi posibilitatea ca fotbaliştii să vină liberi de contract, dacă ei vor depune memorii la LPF pentru întîrzieri salariale.


26 de meciuri a bifat Dănănae în acest sezon pentru Ştiinţa, avînd 4 pase decisive

29 de goluri în 18 meciuri a încasat Silviu Lung junior în poarta Universităţii în acest sezon

7 partide şi o pasă decisivă are Bărboianu în tricoul lui Dinamo

360 de minute a jucat Găman pentru "cîini" în 4 meciuri


Costea mare, dacă nu reuşeşte afară
Andone a mărturisit după meciul cu Bistriţa că l-ar dori pe atacantul Craiovei, Florin Costea, în Ştefan cel Mare. Vîrful de 25 de ani ar agrea ideea de a semna cu Dinamo doar dacă nu se materializează un transfer al său în străinătate, existînd discuţii avansate ca el să meargă în Hexagon. Au existat deja tatonări, iar şefii "cîinilor" spun că Florin ar fi de acord să îmbrace tricoul alb-roşu, chiar dacă fratele său, Mihai, este deja acontat de Steaua.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
i_hate_fc_securitate
i_hate_fc_securitate  •  01 Mai 2011, 20:34

ID-ul meu spune tot despre ceea ce cred despre echipa din GROAPA. As vrea sa vad groapa acoperita cu pamant!!! (la figurat vorbind). Daca mai pleaca jucatori olteni la echipele buCURestene, inseamna ca suntem INTRADEVAR "Cei mai buni dintre romani"...dar fara verticalitate. Bucuresti...n-ai mai vazut titlul de ceva timp....obisnuiti-va! Va veni si timpul nostru .... cel putin AVEM CU CE!!! Nu prea avem cu cine!!!! in 5 -10 -10000 de ani.... vom gasi si noi bani si bune_intentii sa razbim!!! HAI CRAIOVA!!!! Suporteri pana la moarte (nu doar declarativ).... DINAMO - VEDEAT-AS DESFIINTATA !!! Meriti!

spartandinamovist
spartandinamovist  •  01 Mai 2011, 11:12

Balgradean un portar bun in 2 ani forte bun,important e sa se maturizeze psihic asta ii trebuie ii doresc succes si silviu lung e portar de perspectiva dar uitativ ala rapid 2 portari de aceiasi valoare ce conflicte a adus,dananae pe dreapta e mult mai bun decit barboianu e cu 2 clase peste el,florin trebuie sa lase vedetismele si aerele din cap si sa inteleaga ca trebuie munca multa mai ales dupa ce a patit si sa nu uite nici unul craiova daca a facut ei frati ce au facut craiovei ginditiva ca de dinamo nici nu le pasa lanici unul ,cred ca numai dananaie si silvica jr ar fi cu bun simt si respect pt cei cei formeaza pt europa si suporterii luiDINAMO si respect Craiovei ca ia crescut

heydrich
heydrich  •  30 Aprilie 2011, 20:51

daca am f i siguri ca o sa luam campionatu merita sa plantam niste praz in stefan cel mare in caz caz ca nu atingem obiectivu borcea il duce la maiami si il planteaza pe plaja sa i tina umbra

Vezi toate comentariile (22)
Comentează