FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se-ntoarce Koulibaly?! » Clovn în toamnă la roş-albi, star la Cupa Africii unde a ajuns pînă în finală

Koulibaly a jucat 11 partide pentru Dinamo în toamnă, avînd o medie a notelor în Gazetă de 4,33, cea mai mică dintre fotbaliștii
Koulibaly a jucat 11 partide pentru Dinamo în toamnă, avînd o medie a notelor în Gazetă de 4,33, cea mai mică dintre fotbaliștii "cîinilor"

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 februarie 2013 01:28

Culmea culmilor la Dinamo: ”cîinii” i-au transmis impresarului fundaşului dat afară la finele lui 2012 că este bine-primit înapoi în Ştefan cel Mare dacă africanul vrea să revină.

Dinamo vrea să se întărească pe acest final de mercato cu Paul Koulibaly! Da, exact, tocmai cu fotbalistul pe care l-a dat afară în decembrie 2012, cu care şefii s-au înţeles să rupă contractul, de comun acord, apărătorul renunţînd la salariile restante.

În căutare după un fundaş central şi unul stînga, oficialii "cîinilor" au urmărit parcursul recent al lui Koulibaly la Cupa Africii, stoperul, integralist în "naţionala" Burkina Faso, ajungînd cu ai lui pînă în finala competiţiei, unde vor juca poimîine în ultimul act cu Nigeria.

"Dacă nu-şi găseşte altă echipă, poate să revină la Dinamo, cu acelaşi salariu care îl avea în toamnă. Va primi şanse de a se afirma ca titular", au transmis oficialii din Ştefan cel Mare agentului fotbalistului. Koulibaly cîştiga 5.000 de euro pe lună. Roş-albii se gîndesc şi la un amănunt: cota apărătorului a crescut după evoluţiile la competiţia africană.

5 meciuri, mai exact 510 minute, a bifat Koulibaly la actuala ediţie a Cupei Africii, fiind integralist în partidele jucate de Burkina Faso. În semifinala cu Ghana a ratat un penalty, dar ai lui au cîştigat totuşi

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Cîrstea explică poza în care era îmbrăcat în femeie
Rover Cîrstea nu este speriat de concurenţa care-l aşteaptă în prima echipă a roş-albilor. A declarat într-un interviu acordat GSPTV: "Sper să se rezolve şi actele, iar eu să am ce trofee să pun în vitrină. Am fost sunat de şefii lui Dinamo, m-am prezentat la echipă, nu ştiu dacă voi juca la prima, a doua sau a cincea formaţie a clubului. Eu aveam nevoie de o echipă, mă antrenez acum". Atacantul a explicat şi de ce era îmbrăcat în femeie într-o fotografie: "Era la Bran, de Halloween, acum patru ani. Ne-am deghizat mai mulţi, a fost o glumă. Am iubită, n-am treabă cu băieţii. Nu mă afectează că aţi dat această poză în ziar".

Bălgrădean e fan Piţi şi Ţălnar
Bălgrădean apreciază pregătirea făcută de Ţălnar: "Ne-a prins bine, de-abia aşteptăm să înceapă campionatul. Avem mare încredere că vom repara în primăvară sezonul negru din toamnă". Portarul speră ca şi "Papa", dar şi Victor Piţurcă, la echipa naţională, să stea cît mai mult timp în funcţiile lor: "Ţălnar va face performanţă cum vor dinamoviştii dacă va avea timp la dispoziţie. Şi domnul Piţurcă la fel, dă o şansă şi tinerilor, n-are idei preconcepute".

Inbox
- Andrey Manyur, 19 ani, aflat în pregătire cu prima echipă, a dezvăluit ce idol are în carieră: "Îmi place de Casillas. Mi-aş dori să ajung la performanţele lui, măcar pe jumătate".
- Dinamo organizează în fiecare săptămînă, lunea, de la ora 14:00, pe terenul sintetic din complexul sportiv din Ştefan cel Mare, acţiuni de selecţie pentru copii născuţi în anii 2005 şi 2006.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
fcgeo
fcgeo  •  08 Februarie 2013, 18:50
Postat de calinescu_ pe 08 Februarie 2013, 14:19

ALTA IDIOTENIE A CONDUCERII .....!!!!! AM SPUS DE LA INCEPUT CA BAIATUL ASTA ARE POTENTIAL SI CA DACA ERA URCAT INCHIZATOR ERA SI MAI UTIL ECHIPEI ....!!!! DAR GIOVANI SI PRESA ASERVITA FAMILIEI BECALI L-AU LINSAT MEDIATIC ......!!! DACA TOTUSI VOIAU SA SCAPE DE EL , DE CE NU AU ASTEPTAT INCA O LUNA , PENTRU CA LA O EVOLUTIE BUNA , COTA LUI A CRESCUT F F MULT ......!!!! AM AFIRMAT ASTA EXACT CAND S-A REZILIAT CONTRACTUL SI AM AVUT DIN NOU DREPTATE .....!!!! DEJA PROSTIA CONDUCERII DINAMOVISTE DEVINE PROVERBIALA .....!!!!! APROPO , CAND O SA LUATI CEI DOI INCHIZATORI ???????

...LA ANU' SI LA MULTI ANI.

catalin_radovici
catalin_radovici  •  08 Februarie 2013, 17:41

"Dacă nu-şi găseşte altă echipă, poate să revină la Dinamo, cu acelaşi salariu \ ATENTIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: PE \care îl avea în toamnă. Va primi şanse de a se afirma ca titular", au transmis oficialii din Ştefan cel Mare agentului fotbalistului. SCRIETI CORECT MILITIENILOR!!!! MACAR LIMBA ROMANA MERITA RESPECT!!! SA VA FIE RUSINE CA REPREZENTATI UN CLUB ROMANESC DAR NU SUNTETI IN STARE SA VA EXPRIMATI CAT DE CAT CORECT IN LIMBA MATERNA!!!!!

dblock
dblock  •  08 Februarie 2013, 16:09
Postat de jopek pe 08 Februarie 2013, 11:46

daca primeste o oferta din liga a 2-a franceza nu cred ca ar alege dinamo, care in ultimii ani nu prea mai e o varianta de lansare ''in fotbalul mare''...

torje de acolo a plecat in 2011..

Vezi toate comentariile (43)
Comentează