FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se pariază deja pe demiterea lui Ronny Levy: "Nu prinde Crăciunul!"

Levy a semnat pe un an, cu drept de prelungire pe alte două sezoane
Levy a semnat pe un an, cu drept de prelungire pe alte două sezoane

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 17 iulie 2011 21:55

Casele de pariuri cred că Steaua va rula iar mulţi antrenori. Levy are cotă 5,00 să fie demis în august şi 1,85 în decembrie.


Dinamo, CFR şi obişnuinţa lui Becali de a schimba tehnicieni sînt ameninţările care planează asupra lui Ronny Levy. Asta cred casele de pariuri. Bookmakerii au stabilit o cotă de 1,85 ca israelianul să fie demis de la Steaua.

Specialiştii estimează că sînt şanse mari ca Gigi să dea afară minimum doi antrenori de-a lungul sezonului, deoarece cota pentru pariul ăsta e destul de mică: 3. Pe parcursul stagiunii precedente, Steaua a rulat cei mai mulţi antrenori dintre cluburile din Liga 1: Piţurcă, Neagoe, Ilie Dumitrescu, Edi Iordănescu, Lăcătuş, Cîrţu şi Necula. Fiecare dintre ei a stat pe bancă la minimum un meci din campionat. Necula a figurat în acte ca "principal" deşi echipa era condusă, de fapt, de Cosmin Olăroiu, care vedea jocurile din tribună şi nu a avut contract semnat cu gruparea din Ghencea.

Luna cadourilor neplăcute
Levy trebuie să se teamă de luna decembrie, aşa cred oamenii care stabilesc cotele la SuperBet. Cota e 1,85 ca antrenorul să fie dat afară în preajma Crăciunului. Şi programul dificil a făcut ca şansele demiterii să crească. Steaua va avea atunci două dintre cele mai grele partide: la Dinamo şi acasă cu CFR Cluj!

Cote la SuperBet legate de mandatul lui Levy
1,85 Israelianul îşi păstrează postul pînă la sfîrşit
1,85 Steaua schimbă minimum un tehnician
3,00 Becali schimbă cel puţin doi antrenori
10 Steaua va avea trei sau mai mulţi antrenori

Cotele pentru luna în care va fi demis Levy
20,00 Iulie
5,00 August
4,00 Septembrie
3,00 Octombrie
2,00 Noiembrie
1,85 Decembrie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
lucell
lucell  •  18 Iulie 2011, 12:54

bicfalvi nu va fi niciodata jucator ....pe MAICON care era atacant nu l`ai luat ca nu a vrut MM , pe Marinescu l`ai dat. NE INTOXICI cu BANEL si pe SZEKELY l`ai distrus!! ne-am saturat , au trecut jucatori foarte buni pe la Steaua si i`ai distrus .Singura sansa sa faci ceva e sa`l aduci pe Dan Petrescu si sa-i faci transferuri de vreo 10 mil de euro ...sa`l lasi 5 ani la echipa si dupa poate o sa fie ceva de ea. E greu asa , nu o sa mai luam titlul multi ani de acum inainte in stilul asta!

blue8607
blue8607  •  18 Iulie 2011, 11:18

:))) Asta e echipa jidanului????Oricum poate sa faca ce vrea Steaua de acum. Si nu zic asta, neaparat ca s-a mutat din Ghencea ci ca patron este un oier. Oricum la marea majoritate a cluburilor din Romania exista cate un "petit" GB.In rest salutare si abia astept inceperea campionatelor straine. ca ale noastre seamana cu cele judetene:)))))))

kingkobak
kingkobak  •  18 Iulie 2011, 10:52

maxim 5 etape si va pleca cu Meme de mana...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close