FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, AZI, 21:00, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Se răzbună Sânmărtean? Făcut "ciorbă reîncălzită" și interzis de MM Stoica la Steaua, Lucian va juca astăzi împotriva fostei sale echipe

Articol de - Publicat sambata, 27 august 2016 00:00

Lucian Sânmărtean a fost dorit de Becali înapoi la Steaua în această vară, dar la presiunea lui Mihai Stoica, patronul a decis ca mijlocașul de 36 de ani să nu mai ajungă în curtea vicecampioanei.

Chiar dacă Reghecampf avea toate avantajele de a-l înregimenta pe Luci, fiind impresariat de Anamaria Prodan, cel desemnat jucătorul român al anului în ancheta Gazetei din 2014 a ales până la urmă Pandurii.

Înainte de a semna cu echipa lui Grigoraș, Sânmărtean a fost făcut praf de MM: "Nu mai poate ajuta Steaua. El nu poate face ambele faze! În anul în care a jucat la noi, dacă stau bine şi mă gândesc, ce trofee s-au câştigat cu el?! Eu am desfiinţat acasă cuptorul cu microunde. Nu îmi place mâncarea reîncălzită. Chiar nu suntem în stare să aducem jucători din toată lumea asta? Trebuie să apelăm numai la foşti jucători?! Nu avem nevoie de unul de 36 de ani care are calităţi doar pe faza ofensivă şi despre care nu mai ştim mare lucru acum. Nu mai are ce căuta la Steaua!".

Acum, bistrițeanul are șansa să-i demonstreze celui care l-a făcut praf în direct la televizor că s-a înșelat! Iar pentru asta, Petre Grigoraș va începe cu Sânmărtean încă din primul minut împotriva vicecampioanei.

"Eu mi-am făcut datoria pentru Steaua, am făcut parte dintr-un grup foarte bun şi am luat trei trofee, nu mă gândesc prea mult la ce a declarat Stoica. Sunt păreri personale pe care nu le comentez şi care nu mă afectează. Eu vreau să mă bucur de fotbal, iar bucurându-mă de fotbal, cu siguranță îmi voi putea ajuta colegii și vom avea rezultate bune împreună", a fost răspunsul lui Lucian.

"Acum îmi pare rău că nu l-am luat pe Sânmărtean. Cu el nu aveam niciun fel de emoție în meciuri. De exemplu, cu Sparta Praga dacă era el pe teren câștigam la scor!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Lucian e un profesionist desăvârșit. Se pregătește extraordinar, e un exemplu pentru toți. Nu ne temem de Steaua, vom încerca să câștigăm"
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

"Avem un lot mult mai valoros, care se poate impune fără probleme la Severin. Au stilul lor de joc, o să ne fie greu, dar trebuie să demonstrăm pe teren că suntem peste ei"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

2.20e cota caselor de pariuri pentru ca Steaua să se impună la Severin, în timp ce gorjenii au cota 3,60

 caseta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
dvd1
dvd1  •  27 August 2016, 16:36
Postat de ang3ldev1l pe 27 August 2016, 11:38

voi mereu aveti pretentii de la altii din campionat sa bata pe Steaua in timp ce voi va baricadati in aparare si cu noroc mult, abia reusiti sa smulgeti un egal

nu a avut nimeni nici o pretentie de la nimeni. Nu e nevoie. Steaua e cea mai blatista si scirbavnica echipa de pe pamint. Trebuie sa dispara. Steaua are deja totul aranjat si toate blaturile facute. Asta e realitatea deci nu are cine sa aibe pretentii. Huo Steaua blatista si plina de puscariasi

sibelius
sibelius  •  27 August 2016, 14:52
Postat de saviola2_8 pe 27 August 2016, 09:42

sanmartean putea ajuta steaua, mai ales un meciuri cu echipe mici gen dinamo care satu cu toti jucatorii pe linia de fund, lucica si 45 de minute daca juca era suficient. e bun si acum. meme e capos si nu zic ca nu stie fotbal dar e prea ingamfat, aici s-a inselat amarnic.

Sinmartean putea ajuta Steaua DOAR cu echipe mici.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  27 August 2016, 12:59

PENTAGRAMA..PANDURU..VOLUNTARU...DOAMNA CHIJNA..NASUL OVIDIU SI FICISIBI AUA LUCREAZA.. NU E OBLIGATORIU SA CASTIGE AZI PT CA AU NEVOIE DE -AJUTOARE- SI IN PLAY OF MAI DEGRABA UN EGAL.. DITO

Vezi toate comentariile (21)
Comentează