FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se redeschide conflictul! CSA: "Licitaţie pentru siglă". Steaua: "Da? Atunci, adio împăcare"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2015 17:13

Gigi Becali a transmis prin Marius Ianuli că va face tot posibilul pentru a recupera emblema, însă preşedintele CSA Steaua i-a pus în gardă pe campioni.

George Boroi anunţă că după evaluarea siglei se va face o licitaţie în care poate participa oricine.

"Este un proces de evaluare a siglei, da? Atunci cînd se va termina, se va face o licitaţie publică, toată lumea va afla care este această evaluare făcută de un evaluator autorizat şi atunci probabil lumea îşi poate da cu părerea", a răspuns George Boroi, preşedintele CSA

"Ar fi interesant să vedem de la ce sumă pleacă licitaţia. Oricum nu se va înscrie nimeni la licitaţie. Spun asta pentru că o simplă siglă nu reprezintă nimic fără echipă în spate. Armata nu o vrea pentru că are alte probleme. Supărarea celor de la MApN vine de la faptul că ne-am permis să-i dăm în judecată. Am mai păţit asta, nu e prima dată cînd ei se supără.

Nu mai există nici o cale de împăcare între noi. Spun asta pentru că stadionul este într-o stare de degradare groaznică. E păcat! Va fi puţin incomod să ne pregătim la Buftea, asta e. Anul 2015 rămîne în istorie. Cîţiva oameni şi-au bătut joc de cea mai importantă echipă din România", a zis Duckadam la Digi. 

"Eu vă spun doar atît, că noi de două luni şi ceva încercăm să tot avem un răspuns din partea CSA. Încă ceva ce s-a transmis greşit, palmaresul clubului Steaua aparţine în exclusivitate S.C. F.C. Steaua Bucureşti S.A. prin decizie judecătorească. Steaua aceasta este continuarea Stelei", a transmis Marius Ianuli la Digi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (155)
vap_andrei
vap_andrei  •  18 Aprilie 2015, 19:50
Postat de andyandrei2015 pe 18 Aprilie 2015, 00:36

actualii asa zis ultrasi din nord si sud trebuie sa inteleaga ca,cu sau fara ei,steaua va merge inainte ,se va face o alta galerie cu alti sefi,daca ei continua protestul si aia e ! NImeni si nimic nu o sa opreasca Steaua sa existe !

Asa-i cum zici, dar taci. Sa nu se duca la meci. Asta e singurul lucru care-i face pe cei de la FCSB sa incerce macar sa-si ia sigla si numele inapoi.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Aprilie 2015, 00:36

actualii asa zis ultrasi din nord si sud trebuie sa inteleaga ca,cu sau fara ei,steaua va merge inainte ,se va face o alta galerie cu alti sefi,daca ei continua protestul si aia e ! NImeni si nimic nu o sa opreasca Steaua sa existe !

964582096908499
Dinu Marian  •  17 Aprilie 2015, 14:08

armata apara o tara nu joaca fotbal

Vezi toate comentariile (155)
Comentează