FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-1

Se rejoacă Steaua - Craiova? :D » Gafeurul din Ghencea a decis rejucarea unui meci din Sălaj din cauza erorilor de arbitraj

Articol de - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

În mai 2009, tuşierul care i-a anulat Craiovei un gol valabil în derby-ul cu Steaua a fost de acord cu redisputarea unui meci de juniori din cauza greşelilor de arbitraj.

Ioan Onicaş, arbitrul acuzat că a favorizat Steaua în partida cu Craiova, a fost în mai 2009 în centrul unui episod hilar.

Finala campionatului judeţean de juniori D a fost cîştigată de Barcăul Nuşfalău în faţa Viitorului Zalău cu scorul de 2-1. Totuşi, rezultatul din teren nu a fost omologat, deoarece Comisia de Disciplină a AJF Sălaj a decis ca meciul să se rejoace, din cauza unor greşeli de arbitraj.

"Prea multe greşeli ale arbitrilor!"
Pe atunci vicepreşedinte al Comisiei de Arbitri din cadrul AJF Sălaj, Ioan Onicaş a fost de acord cu redisputarea meciului. Echipa care cîştigase iniţial nu s-a mai prezentat însă la reprogramare. "Au fost făcute prea multe greşeli de arbitraj. Nu s-a respectat regulamentul, fiindcă fiecare repriză s-a prelungit cu cîte cinci minute, iar golurile s-au marcat neregulamentar, avînd în vedere că au fost înscrise după ce trecuseră cele 60 de minute. Mi se pare normal ca meciul să fie rejucat, iar arbitrii respectivi să răspundă pentru greşelile făcute!", declara Onicaş anul trecut. Echipa care pierduse finala de juniori era din Zalău, oraşul natal al asistentului.

Ridzi l-a pus la DJS
Pînă în martie 2010, Onicaş a ocupat funcţia de director al DJTS Sălaj. El este membru PDL şi a fost propulsat în această funcţie în 2009 chiar pe criterii politice de Monica Iacob Ridzi.  În momentul demisiei, Onicaş declara pentru Graiul Sălajului: "Nu voi renunţa la arbitraj, vreau să-mi închei cariera la 45 de ani. Mai am patru ani! iar funcţia de director o pot ocupa şi mai tîrziu. Nu am renunţat la funcţie din cauza banilor!".

"Nu mă interesează arbitrajele, dar dacă greşelile vor continua, atunci mi se pare normal să se ajungă din nou la arbitri străini"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (30)
aloys_
aloys_  •  03 August 2010, 21:11

E o mare defavoare facuta craiovei, ar fi castigat meciul la 2-0 pt ei, daca se rejoaca nu se stie, meciul porneste de la 0-0. RUSINE CI0BAN!L0R DIN G-ENA!!!

sailor66
sailor66  •  03 August 2010, 13:07

mai frate ce de spume vin din ghencea! baietii oierului nu accepta adevarul si pace! si fac spume precum turbatii...ce-i asa de greu sa recunoasteti ca oierul a cumparat arbitrul? s-a dat in stamba in direct declarand ca va castiga campionatul si cu ajutorul arbitrilor!!! se mai mirav lumea de ce craiova nu plateste baremuri?!?! pentru ce sa dea bani? pentru ca sa fie furatzi pe fatza?!?!de ce oare s-a dat liber la bani in plic?..pt sofer...ai ceva incoltzul gurii!!! sunt bale sau spume?

danut_dragos2006
danut_dragos2006  •  03 August 2010, 11:58

Fotbal stiti ? intrebare adresata ziaristilor acestui asa zis ziar de sport . Va mai intreb odata : fotbal stiti ??? ati auzit vreodata cuvantul fotbal >>>?? ocupati-va ma de fotbal si lasati-ne ca ne-ati obosit zilele astea cu o greseala de arbitraj , cat ne mai frecati ? Probabil pana nu va mai citeste decat prazari , c.iorile si j.avrele .

Vezi toate comentariile (30)
Comentează