FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se strică vestiarul lui Dinamo? Vasile Miriuță trebuie să ia două decizii radicale în startul anului

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 14:49

După venirile luI Gabi Torje și Antun Palici, Vasile Miriuță trebuie să ia decizii importante. Cine va fi căpitan când Torje va fi apt de joc și cum va arăta primul "11". 

"Telenovela Gabriel Torje" s-a încheiat. A spus-o chiar mijlocașul de 28 de ani. A renunțat la 300.000 de euro pe care-i mai avea de luat de la Karabukspor, turcii au trimis actele, s-au rezolvat și ultimele chichițe cu Ahmat Groznâi care dinamitaseră situația în minutul 90, iar ieri fotbalistul a fost prezentat.

Promisiuni, zâmbete, declarații de forță, cu Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al clubului, prezentând cea mai tare mutare a lui Dinamo din ultimii ani. 

Căpitan rămâne Hanca. Momentan

Vasile Miriuță nu l-a vrut inițial pe Gabi, pe considerentul că are lotul deja format, dar șefii au impus tranzacția. Antrenorul a vorbit între timp de mai multe ori cu Torjinho, l-a asigurat de tot sprijinul lui, iar acum va trebui să-i facă loc în primul "11".

Cu Craiova e simplu, că Gabi nu joacă. Vine doar să facă galerie și să-i salute pe fani. Dar se estimează să joace jumătate de oră etapa viitoare, cu Chiajna, apoi titular în Derby de România. Unde?

"Poate să joace și stânga, și în centru, vedem, se schimbă sistemul. Poate ajungem să jucăm 4-4-2", afirmă roș-albii. Momentan, Hanca rămâne căpitan, i s-a transmis acest detaliu, nu i se va da banderola lui Torje. În linia mediană sunt Hanca - Nistor - Salomao, piese esențiale în viziunea antrenorului, plus Nemec în atac.
A venit și Palici! Miriuță va fi nevoit să facă permutări contracronometru în așa fel încât să fie bine pentru toată lumea.

Cum ar putea arăta Dinamo: Brănescu - Romera, M. Popescu, Nedelcearu, Olteanu - Hanca, Nistor, Palici (Monroy) - Torje, Nemec, Salomao (Pesici)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
vasy86le
vasy86le  •  04 Februarie 2018, 08:50

Nu stiu ce gandea Miriuta cand nu il vroia pe torje, pai daca nu vrei un jucator bun, cum vrei sa iti faci o echipa buna? sau poate ca ii place sa aiba o scuza, vezi doamne ca nu am avut jucatori buni cu care sa joc.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  04 Februarie 2018, 07:28

depinde de ce mancarur consuma lotul pentru a strica aerul an cabina

waves
waves  •  03 Februarie 2018, 20:06

La ce fotbalisti ai daca sunt pregatiti ,poti juca si 4 -4- 2,dar daca te uiti atent la echipa propusa putem trece si la 3 - 5 - 2, Mircea schimba liniile in timpul jocului daca mai stii...Poti juca si asa.Penedo.Katsikas..Nedelcearu..Popescu.......Nica.Nistor..Palici ..Torje Hanca....Salomao..Nemet.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează