FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se vede mîna lui Il Luce » Ce efecte se vor resimţi la Dinamo după ce Negoiţă va prelua echipa

Lucescu este prieten apropiat cu Ionuţ Negoiţă
Lucescu este prieten apropiat cu Ionuţ Negoiţă

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 martie 2013 22:20

Preluarea puterii de către Ionuţ Negoiţă, bun prieten cu Mircea Lucescu, va influenţa revenirea la clubul ”cîinilor” a doi oameni din preajma antrenorului. Ionuţ Chirilă va fi şeful juniorilor, iar Constantin Anghelache va fi în staff-ul executiv.

Au rămas mai puţin de două săptămîni pînă cînd se vor semna actele ce vor consemna preluarea controlului grupării de către Ionuţ Negoiţă. Aceasta dacă nu vor apărea scurtcircuite neprevăzute. Învestirea cu puteri depline a omului de afaceri de 39 de ani va duce şi la schimbări în staff-ul "cîinilor".

Modificări care atestă implicarea, pe viitor, a lui Mircea Lucescu în organizarea lui Dinamo! Gazeta de ieri anunţa un parteneriat de viitor între bucureşteni şi Şahtior Doneţk, Il Luce fiind şi cel ce l-a recomandat, anii trecuţi, pe Negoiţă acţionarilor din Ştefan cel Mare.

Acum se fac deja demersuri ca fostul preşedinte al dinamoviştilor din anii '80, Constantin Anghelache, unchiul acţionarului, să revină în structurile de conducere ale roş-albilor. Iar Ionuţ Chirilă urmează să fie şeful centrului de copii, el fiind antrenorul care a promovat, în anii '90, mai mulţi jucători la prima echipă, precum Hîldan, Petre, Cezar Dinu sau Tararache. Şi Anghelache, şi Chirilă sînt nu doar apropiaţi ai lui Negoiţă, dar şi oameni de încredere ai lui Mircea Lucescu.

"Nicolae Badea şi George Copos ar fi bine să lase locul altora mai tineri, poate ei au obosit. Pentru a ieşi din situaţia actuală, trebuie oameni noi, cu un alt tip de organizare" (Mircea Lucescu, în ianuarie 2013)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
darth_2345
darth_2345  •  03 Martie 2013, 22:30

cenzura in 2013 !??valeuu!!

costacurta
costacurta  •  03 Martie 2013, 20:59
Postat de titiduru22 pe 03 Martie 2013, 17:13

Idiiotule,TEENU din Stefan cel Mare nu apartine lui FC Dinamo este al Statului !!!

tare asta cu TEENU, :))

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  03 Martie 2013, 18:25
Postat de titiduru22 pe 03 Martie 2013, 17:13

Idiiotule,TEENU din Stefan cel Mare nu apartine lui FC Dinamo este al Statului !!!

Terenul din Stefan cel mare apartine Ministerului de interne .Negoita nu poate face nimic sa l ia.Din ce stiu eu nu se poate construi un stadiona modern pe actualul loc pentru ca pe sub stadion trec niste conducte care alimenteaza zona cu apa,gaze si canalizare.A fi o munca titanica si bani multi investiti.Acum nu stiu cat de adevarata e chestia asta,dar la faza cu Glina e prea de tot.De ce nu in locul lui Zone Arena ,in locul unde are Aversa teren,sau ma rog,avea...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează