FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fost jucător de la FCSB: „Nu mi-am bătut joc de viața mea, nu am avut nevoie de regula U21”

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 15:36 / Actualizat marti, 21 martie 2023 16:22

Sebastian Chitoșcă (30 de ani) a publicat un mesaj pe contul de Instagram, în care vorbește despre cariera sa.

În carieră, Sebastian Chitoșcă a jucat la Ceahlăul Piatra-Neamț, CSM Roman, FCSB, FC Voluntari, FC Brașov, FC Botoșani și Universitatea Cluj. S-a retras în anul 2019 din fotbal, la numai 26 de ani.

Trecut pe la Survivor și devenit vedetă pe TikTok, Chitoșcă a publicat azi o poză din vremea în care juca la FCSB și un mesaj emoționant.

Jucătoarea care a produs una dintre marile surprize ale anului în tenis anunță: „Vin să joc cu mare plăcere pentru România. Visul meu e să fiu în Top 10”
INTERVIU
Jucătoarea care a produs una dintre marile surprize ale anului în tenis anunță: „Vin să joc cu mare plăcere pentru România. Visul meu e să fiu în Top 10”

Sebastian Chitoșcă: „Astea sunt dovezi că nu mi-am bătut joc de viața mea”

„Astea sunt dovezi că nu mi-am bătut joc de viața mea… Cei care mă judecați că am dispărut prematur din sport, mai degrabă apreciați ce am realizat pe propriile mele forțe. Nu am avut nevoie niciodată de telefonul fară fir care să sune: «Ăla e al meu, bagă-l titular sau transferați-l». 

Aaa, și era să uit. Nici de regula minune U21 n-am avut nevoie ca să pot demonstra că-mi merit locul undeva… Astea fiind spuse, vă pup și vă stimez pe toți cei care munciți pentru a vă îndeplini visurile”, a scris Chitoșcă pe Instagram.

+21 FOTO

Câți bani a câștigat Sebastian Chitoșcă la Survivor

„La Survivor am făcut destul de mulți bani. E confidențială suma, dar ar fi trebuit să lucrez vreo 4 ani în Germania pentru a face banii ăia. A fost bine, financiar am susținut familia. Eu am dus greul întotdeauna. Ea doar de când lucrează, de acum, susține financiar familia. 

E de apreciat că nu a stat cu mine pentru banii mei, niciodată nu a fost chestia asta. Acum sunt mai relevant decât eram ca fotbalist”, a spus Chitoșcă la GSP Live, în 2021.

Recent, tot la GSP Live, Sebastian Chitoșcă a spus și că a făcut o mică avere din rețeaua de socializare Tik Tok, spunând însă că a renunțat la lumea virtuală, pentru că era bulversat după ce stătea chiar și 8 ore încontinuu în timpul unui live. 

„Am făcut 12.000 de euro în două luni pe TikTok, fără ca măcar să mă mișc. Stăteam 8 ore pe live. Închideam telefonul și eram bulversat. Nu mai pot să fac asta, nici nu îmi mai doresc. Nu sunt eu ăla, cum nici acum nu mai pot să fiu fotbalis t.

Eu am muncit în București, dar nu vreau să zic unde. Am muncit, dar nu mă duceam pentru bani. Tot în domeniul mașinilor munceam. Mă duceam doar ca să ies din rutina Netflix, Instagram, internet, viața virtuală.  Nu ieșeam din casă și am spus: «stop, trebuie să fac ceva». Un om normal trebuie să aibă o activitate, să se ducă la job, nu să stea acasă indiferent dacă are bani sau nu are. E ca un copil, te duci la școală. 

+21 FOTO

Chitoșcă, care între timp a făcut un curs de hairstylist, se pregătește să intre în ring, într-o gală de kickboxing.

Citește și:

Problema sesizată de MM Stoica cu Universitatea Craiova: „Când se întâmplă asta, nu e scuzabil”

Dumitru Dragomir, declarație-„bombă” despre afacerea anului: „Gigi Becali a primit o ofertă de 23,5 milioane €. E secret de familie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  21 Martie 2023, 18:42
Postat de kubaa pe 21 Martie 2023, 16:43

***

Iti place baiatu?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Martie 2023, 17:04

...ce ai spus kuba ?...nu te am inteles ...

kubaa
kubaa  •  21 Martie 2023, 16:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează