FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sechelariu: "Să mă ierte Duckadam, dar nu are calibru pentru funcţia de preşedinte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2010 00:00

Dumitru Sechelariu a comentat numirea lui Helmuth Duckadam ca preşedinte la Steaua.

"Să mă ierte Duckadam, dar nu are calibru pentru această funcţie. Eu sînt stelist şi îmi pare rău că spun asta", a declarat Sechelariu.

Apoi a continuat: "Ilie Dumitrescu este un om echilibrat, elegant, are cultură şi cred că va face treabă bună. El are nevoie de Steaua şi Steaua are nevoie de el".

Cu referire la Gigi Becali, Sechelariu a spus: "Mare lucru dacă stă în anonimat două săptămîni. Dacă nu vorbeşte o lună este o minune pămîntească".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
gen_mitza
gen_mitza  •  11 August 2010, 13:52

Voi il ascultati pe alcoolistu asta ? Uitativa putin la el , e jalnic ..

mliviuc1
mliviuc1  •  11 August 2010, 12:03

Tot respectul pentru jucatorul Dukadam, desi se exagereaza cand este ridicat la nivel de super portar. Cu un meci nu se face ....In afara meciului din finala Dukadam a fost un portar de duzina si cum se spune ca un penalty nu se apara ci se rateaza, cred ca .... Ca si presedinte nu are cum sa fie bun, tinand cont ca nu afost in stare sa-si administreze cum trebuie propria existenat, ce sa mai discutam. Adica daca u vanzato de bilete la balci a ajuns sa conduca steaua, unde o sa ajunga steaua

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  11 August 2010, 11:47

@black_green Ia nu-l mai bagati in seama pe cioban.Incurajati echipa la bine si la rau, iar dupa meci bagati-l in p.masiiii pe cioban si nu mai stati ca cersetorii in spate la tribuna oficiala.Ca asta-i place la oier:sa fie lins ca Ceausescu. Ce bine a fost 2 etape cand nu l-ati bagat in seama.Nebagandu-l in seama poate face o criza si ne scapam de el.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează