FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Secretul lui Dinamo » Schimbarea majoră care i-a făcut pe "câini" să spere la titlu

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 20:14

Dinamo se află pe locul doi în Liga 1, la patru puncte de liderul Astra,  și este calificată în semifinalele Cupei României și Cupei Ligii.

Formația alb-roșie are un sezon foarte bun, fapt datorat și de prezența lui Mircea Rednic pe banca tehnică, antrenor care a făcut o schimbare decisivă.

În acest sezon, Dinamo a încasat doar 25 de goluri, având una dintre cele mai bune defensive, la egalitate cu CFR Cluj, după ASA, care are 21 de goluri primite. Dintre aceastea, doar 4 au fost din faze fixe, cele mai puține încasate de o formație din Liga 1.

În sezonul trecut, Dinamo a suferit la capitolul faze fixe, primind 19 goluri, cele mai multe din Liga 1. Astfel, reușind să rezolve problema fazelor fixe, Rednic a transformat-o pe Dinamo într-o candidată la câștigarea campionatului.

Citește și: Cea mai bună perioadă din ultimii 6 ani » Dinamo este de neoprit în ultimele etape

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
chris_bu67
chris_bu67  •  08 Martie 2016, 19:58

Zugravule,ține de puriu că se duce la Standard din vară,scoate cașcavalul tată.

chris_bu67
chris_bu67  •  08 Martie 2016, 11:46
Postat de jianu_pandurii pe 08 Martie 2016, 09:19

secretul lui dinamo este anghelache cu blaturi, suste, vrajeli. Dinamo nu are valoare de primele 6 echipe. La cum joaca dinamo, trebuia sa se bata cu petrolul, voluntari si chiajna la retraigradare.

Te trezești vorbind aiurea amice.Uită-te la echipa ta care moare,pt. că liderul de sindicat Condescu va salvat cu înșelăciuni,atunci când voi ați retrogradat pe teren,în dauna Sportului,mai ții minte dop de plută?

john.peris
john.peris  •  08 Martie 2016, 10:06

Respect Mircea Rednic !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close