FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Secundul Stelei: "Putem cîştiga toate cele 11 meciuri pînă la final" / Tu ce crezi?

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Optimist, antrenorul secund al Stelei, Mihai Teja, crede că doar cîştigarea titlului îi va face pe suporteri să revină la sentimente mai bune faţă de echipă.

"Cred că a fost mai bine că am câştigat, că am adus victoria cu Gaz Metan Mediaş, dar nu ştiu dacă a mai adus alinare suporterilor după înfrângerea cu Dinamo. Cred ca numai câştigarea campionatului va fi un pas înainte şi sunt sigur că se va întâmpla asta", a spus Mihai Teja pentru site-ul oficial al Stelei.

"Noi ne pregătim să câştigăm orice meci, indiferent că jucăm cu Pandurii sau Rapid, noi trebuie să câştigăm orice meci. Se pot lua maximum de puncte în toate meciurile. Important este să fim concentraţi şi să putem depăşi anumite momente mai grele pe care le avem, înfrângerea cu Dinamo sau cu Ceahlăul.

Am trecut bine peste ele, băieţii s-au concentrat şi sper ca asta să se întâmple tot timpul şi chiar să nu mai avem astfel de momente grele", a adăugat antrenorul secund al roş-albaştrilor.

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (15)
 •  24 Martie 2010, 10:54
Postat de pe 23 Martie 2010, 19:43

ciuda din glezna v au facut Dinamo

pai tocmai aici sa vazut ca gigi a dat meciul verilor sai,steaua nu a jucat nimic,dupa meciul cu ceahlaul unde am pierdut pe drept,stoichita a vrut sa isi dea demisia a fost mare tam tam atunci,dar dupa meciul cu dinamo nu sa auzit aproape nimic,deci?becali stia ca oricum nu sunteti un pericol pt. steaua fiindca nu puteti lua campionatul,doar stiti ca voi nu aveti cum sa mergeti in CL.nici macar nu aveti stadion omologat pt.asa ceva,clujul are.tine minte ca steaua are in vitrina cupe europene.

skrap
skrap  •  24 Martie 2010, 04:01

logan tu te-ai uitat la meciurile cudinamo sa vezi hal de arbitraj in retur? va furat in tur dar va dat in retur pt 5 ani

 •  24 Martie 2010, 01:40
Postat de pe 23 Martie 2010, 18:44

nu mai vorbiti de STEAUA ca nici alta echipa din campionat nu e mai buna,toate sunt slabe,numai ca se vorbeste mai mult de STEAUA fiindca e normal,cind spui steaua peste hotare spui romania,cind STEAUA merge atunci merge si nationala.STEAUA VA REVENI CIT DE CURIND SI ATUNCI VA REVENI SI FOTBALUL ROMANESC.totusi ar trebui desfintata dinamo pt. a avea un campionat curat,atunci nu s-ar mai face blaturi,sunt sigur.

cred ca tu esti prieten cu dusmanu'

Vezi toate comentariile (15)
Comentează