FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ședință de URGENȚĂ azi, la Dinamo! Andone poate pleca » Trei nume pe lista lui Mutu, unul e mare favorit să-i ia locul "Fălcosului"

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2017 23:56

Scaunul lui Ioan Andone se clatină din nou la Dinamo. Situația de la club este tot mai dificilă după ce formația din "Groapă" a pierdut cu 1-2 împotriva Chiajnei și poate aluneca în zona de play-out.

Șefii clubului vor avea azi o ședință în care se va lua în discuție ce e de făcut pentru a redresa de urgență echipa, care e amenințată să nu prindă play-off-ul. Obiectivul acestuia era clasarea pe unul dintre primele două locuri. 

Echipa e în cădere liberă după 3 eșecuri la rând în Liga 1. Nu doar că s-a îndepărtat de primele două locuri, obiectivul contractual al antrenorului, dar riscă să piardă play-off-ul, ceea ce ar însemna automat încheierea acordului cu Andone.

Și tehnicianul a lăsat de înțeles după meciul cu Chiajna că ia în calcul o plecare de la echipă, dar nu înainte de a mai avea o discuție cu Ionuț Negoiță și jucătorii.  

Trei nume importante pe listă 

Principalele nume de pe lista lui Adrian Mutu sunt Cosmin Contra, Vasile Miriuță și Marius Șumudică. 

Prietenia pe care primul o are cu directorul general al clubului, dar și faptul că este liber de contract îl transformă în mare favorit pentru a prelua acest post. 

Ceilalți doi au șanse ceva mai mici să devină antrenori la Dinamo. Miriuță se află sub contract cu CFR, în timp ce Șumudică va mai sta până în vară la Astra Giurgiu. Interesant este că ambii se bat cu Dinamo pentru participarea în play-off-ul din acest sezon. 

150.000 €este clauza de reziliere a lui Ioan Andone, însă șefii speră să-l convingă să plece fără a achita această sumă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
1746705222250547
Vladi Vladimir  •  14 Februarie 2017, 14:33

de ce sa plece Andone acum, cand sezonul regulat se termina in Martie ? n-ar fi pacat sa piarda 2 salarii de la Negoita?

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  14 Februarie 2017, 13:38

Negoita sa plece !!! Andone nu e Harry Potter sa faca Magie in 3 zile !!! Sa mai vinda sau sa inprumute jucatori, Dom Negoita SALVATORU I.A.T.C. clasa umoristica !!!!!Drama ce este la DINAMO!! Premile OSCAR URMEAZA in 2 Saptamani !!!Cine te RECOMANDA fam si bani, foamea(BD)Lasa ca te faci tu bine!!!Esti GRAV RAU!!

corsair83
corsair83  •  14 Februarie 2017, 12:06

Cred ca visul lui Mutu a fost sa-l aduca pe bunul lui prieten Contra inca de la inceput dar s-a impiedicat de victoriile lui Dinamo contra Stelei. Sumudica si Miriuta pot scoate un pic mai mult din acest lot slabut, Contra se va umple de penibil in Playoff...parerea mea.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează