FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO, AZI, ORA 21.30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şefii lui Dinamo îi cer antrenorului să fie mai dur cu jucătorii: ”Ciobi, intră în ei!”

Acţionarii dinamovişti cred că Ciobotariu este prea blînd cu fotbaliştii
Acţionarii dinamovişti cred că Ciobotariu este prea blînd cu fotbaliştii

Articol de - Publicat duminica, 31 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 30 iulie 2011 20:36

Antrenorului i s-a recomandat de către şefi să fie mai aspru cu jucătorii, să-şi impună punctul de vedere, mai ales că are susţinerea acţionarilor de a tăia în carne vie.

"Eşti prea blînd cu băieţii, intră în ei, altfel îi pierzi! Ciobi, ai mînă liberă să faci ceea ce crezi tu la echipă ca să învingi" a fost mesajul pe care antrenorul dinamovist l-a primit de la şefi după remiza cu croaţii necunoscuţi. Conducătorii roş-albilor consideră că tehnicianul ar fi trebuit să producă un şoc la pauză, în vestiar, mai ales că Varazdin egalase pe tabelă, 2-2, în minutele 43 şi 45. "Prea i-a lăsat pe jucători de capul lor. Torje juca doar ceea ce voia el, Alexe era cu mintea în Italia, Ţucudean se luase pe final de meci de Cătălin Munteanu că nu-l lasă să tragă la poartă, ce, li s-a suit democraţia la cap?! Ciobi este antrenor şi trebuie să fie mînă de fier", au opinat şefii.

Ciobi e supărat
Şi tehnicianul vrea să-şi schimbe atitudinea, chiar dacă le-a transmis apropiaţilor că nu se va comporta ca o fiară rănită pe bancă: "Nu trebuie să urlu ca băieţii să joace fotbal, eu încerc să caut şi să găsesc idei de a corija evoluţia atunci cînd ea nu merge". Ciobi este supărat şi le-a spus fotbaliştilor: "Nu aţi mai fost o echipă, aşa cum vă cunosc eu! Trebuie să regăsim spiritul acela de unitate, să jucăm ca un grup, nu fiecare după cum îi trece prin cap".

"Liderii să se impună"
Acţionarii le-au cerut liderilor echipei, Dănciulescu, Niculae şi Cătălin Munteanu, să dialogheze mai mult în teren cu mai tinerii colegi şi să-i ghideze de acolo, din iarbă. "Ei sînt primii care trebuie să ia atitudine atunci cînd jocul nu merge sau adversarul egalează pe tabelă. Să strige, să urle, să-i strîngă pe ceilalţi lîngă ei şi să învingă!", au transmis Badea şi Borcea.

117 meciuri a strîns Ciobotariu ca antrenor în toate competiţiile (46 de victorii, 28 de remize şi 43 de înfrîngeri). El a obţinut doar 5 succese în cele 31 de partide de Liga 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
bobluci
bobluci  •  31 Iulie 2011, 18:45

Trebuie sa-l lase sa-si faca treaba, a trecut doar o etapa. Un bun psiholog nu trebuie sa urle si sa-si bata jucatorii, sunt metode moderne cu care se poate face performanta. Eu cred ca Ciobi va face treaba buna cu inca 3-4 jucatori buni in lot. HAI DINAMO!

aldo_m
aldo_m  •  31 Iulie 2011, 10:33

cum sa castigi un meci cu niculae si danciulescu jucatori care DORM PE TEREN cum sa castigi cu moti fundas ATENTIE PRIMUL GOL AL MEDIASULUI O SA-L LUAM DE LANGA MOTI in caz ca nu faulteaza ,iar daca ciubotariu FACE CA ANDO adica un jucator e bun pe dreapta el al muta pe stanga SI GATA JOCUL SE RUPE ,nu-l vad bine pe liviu ciubotariu ,badea atr face bine sa aduca JUCATORI nu REFUZATII SI FRUSTATII DIN ALTE CAMPIONATE

calinescu_
calinescu_  •  31 Iulie 2011, 09:50

TREBUIE SA VINA STRIMBUL !!!!!! CU EL NE BATEM CU CFR -UL LA CAMPIONAT .....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close