FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Şeful CCA e atacat chiar de un subaltern: "Alexandru Deaconu face infracţiuni penale!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 09 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 09 mai 2014 00:40

Vicepreşedintele CCA, Cornel Sorescu, îl acuză pe şeful său, Alexandru Deaconu, de presiuni asupra membrilor comisiei pentru promovarea arbitrului George Rădulescu.

- Domnule Sorescu, sînteţi acuzat că faceţi lobby pentru FC Clinceni ca să joace pe arena din Trivale.
- Sînt nişte gogomănii şi nişte minciuni. Eu am mers cu oamenii la stadion şi nimic mai mult. Au apărut vorbele astea pentru că eu nu sînt într-o relaţie tocmai bună cu preşedintele CCA, Alexandru Deaconu.

- De ce?
- Din cauza modificării Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea activităţii arbitrilor. Eu am refuzat să accept o modificare pe care a propus-o Deaconu şi de care ar beneficia un singur arbitru din România.

- Vă referiţi la George Rădulescu?
- Prietenul din copilărie al lui Deaconu, vecin cu el. Atît eu, cît şi alţi colegi de la AJF-uri nu am fost de acord să votăm modificarea ca să-i facem loc lui Rădulescu în prima ligă. UEFA ne cere promovarea tinerilor şi noi îl promovăm pe unul care face 40 de ani? Rădulescu a fost promovat pe sub masă de la Divizia C la B, iar acum vor să-l promoveze şi în Liga 1! Dacă s-a apucat de arbitraj la 16 ani şi pînă la 40 n-a reuşit să intre în Liga 1, devine speranţă peste noapte? Hai să fim serioşi! Ăsta nu o să aibă nici un fel de motivare. Alexandru Deaconu se încadrează conform Codului Penal la infracţiune! Sînt împotrivă şi punct! N-au ce să-mi facă!

- Vă pot bloca de la delegări ca observator!
- Mie nu mi-e teamă de nimic. Dacă nu mă mai deleagă pierd nişte bani, dar ei pierd un om cu experienţă! În plus, dacă sînt oprit de la delegări, le închid automat şi programul de pe care Deaconu şi Huzu fac delegările, care a fost făcut de mine şi costă cîteva mii de euro! Totul a fost implementat de mine ca să renunţăm la delegările făcute cu creionul pe hîrtie.

- Aţi primit vreun ban de la CCA pentru el?
- Ce bani, domnule!? Eu fac voluntariat, iar Deaconu şi Huzu iau sute de milioane! Eu vin de trei ori pe săptămînă de la Piteşti la Bucureşti ca să particip la şedinţele Comisiei, niciodată nu am primit vreun leu pentru transport.

- Nu aveţi salariu la CCA?
- Am propus să muncim pentru ajutarea arbitrajului, benevol. Păi cît să mai munceşti ca voluntar cînd vezi că Deaconu cîştigă 224 de milioane, Huzu are şi el 148 de milioane şi Augustus Constantin 84 de milioane pe lună?

- Păi de ce n-aţi cerut...
- N-am vrut să cer. Am venit să ajut comisia ca totul să meargă bine. Ce-i drept, beneficiam de cîteva meciuri în plus ca observator. Dar eu nu am primit nici un ban. Mai mult, ştiam că şi restul colegilor mei fac voluntariat, ca şi mine! Şi-acum am aflat că ei cîştigă, de fapt, milioane şi milioane în fiecare lună. Nu mi se pare corect, dar nu am ce face.

"Banii pe care îi primesc Deaconu, Huzu, Augustus şi restul sînt trecuţi pe statul de plată al FRF! Că poate se apucă să spună că nu e adevărat!" ( Cornel Sorescu, vicepreşedinte CCA)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
zarqa
zarqa  •  09 Mai 2014, 21:11
Postat de ovidiu_3003 pe 09 Mai 2014, 13:13

Cat de corupt poate fi arbitrajul nostru !

Alex.Deaconu a fost, este si va fi (daca nu se iau masuri) un penal. Numai dupa meciul din Giulesti Decoratu'-Bricheta a luat 40 de mii euro de la patronal echipei declarate invingatoare dupa ce MARELE jucator Fl.Lovin a impins echipa ros-albastra spre vestiare. Finul Nasului este unul din Capii Mafiei conduse de Mircea Sandu, inca. Sorescu este junior mic pe langa mafiotii condusi de Nasu.

sorescu_
sorescu_  •  09 Mai 2014, 16:13

Batranul asta pervers, bagat pe gat de Kassai in toate comisiile din ultimii 10 ani isi permite sa vorbeasca despre promovari pe sub masa .... el care a promovat toti arbitrii din Arges - Popa Catalin, Calin Iulian, Avram Rober, Birdes Romica, Ciuciu Andrei, bineinteles cu fiu-su in capul listel ( se poate verifica la CCA ) FARA NICIUN FEL DE EXAMEN, doar pe spagii, si pentru ca ii periaza mustatile zi de zi AJF ARGES. Este un gunoi ordinar care la orice meci al echipe din Piteste merge in tribuna si imbarliga obeservatorii sa acorde note mici arbitrilor. Credeti ca DL Burleanu nu stie despre blatul dvs cu Kassai?? In sfarsit va scapa arbitrajul romanesc de perioculosul asta expirat.

alexpescaru
alexpescaru  •  09 Mai 2014, 14:12
Postat de forcesteauaforever pe 09 Mai 2014, 11:24

Diaconu e un Domn si nu se pune la mintea la astia care vorbesc doar din invidie si snobism ca nu castiga cat el.

Daaaa, Domnu” Brichetă...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close