FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Selecție non-stop » Reghe trebuie să omogenizeze urgent un lot plin de jucători noi

Cinci fotbalişti au debutat pentru Steaua în acest sezon în meciul cu Poli Iaşi, 1-1: Vâlceanu, Enceanu, Mario Mihai, Botă şi Onţel
Cinci fotbalişti au debutat pentru Steaua în acest sezon în meciul cu Poli Iaşi, 1-1: Vâlceanu, Enceanu, Mario Mihai, Botă şi Onţel

Articol de , - Publicat marti, 06 septembrie 2016 00:00

Reghe trebuie să omogenizeze urgent un lot care s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă.

Mutările din această vară, precum şi programul încărcat pe care vicecampioana l-a avut în ultima perioadă l-au făcut pe Laurențiu Reghecampf să folosească cei mai mulți jucători în primele 6 etape din toate cele 14 competitoare.

Și numărul lor va creşte cu siguranţă în perioada următoare, ținând cont că Steaua i-a transferat în ultima săptămână pe Stăncioiu, Moke și Jakolis.

"Trebuie să facem cea mai bună echipă cu care să jucăm în campionat, dar și în Europa League. Obiectivele noastre sunt foarte clare, iar în acest moment cred că avem un lot cu care vom putea să ne descurcăm în toate competițiile", declară tehnicianul de 40 de ani.

Steaua a utilizat până acum 28 de fotbalişti în acest sezon de Liga 1, urmată de ASA Tg. Mureș, 26, și Astra, cu 23. La polul opus se află Poli Iași, cu doar 16 jucători folosiți, Dinamo cu 17, Botoșani și FC Voluntari cu câte 19.

"O să le dau șansa tuturor să joace, fie că o vor face în campionat, în Cupa României sau în Cupa Ligii. De fiecare dată vor intra pe teren cei mai buni jucători care ne vor ajuta să câștigăm și să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem", mai spune Reghecampf.

Sezonul trecut, Mirel Rădoi s-a bazat pe 25 de fotbalişti în primele 6 runde, perioadă în care steliştii au acumulat doar 9 puncte şi se clasau abia pe locul 6. Acum roş-albaştrii sunt primii şi au 14 puncte adunate.

294de jucători au fost folosiți în primele șase etape din Liga 1, dintre care 71 au fost străini și alți 38 debutanți în prima ligă din România, iar 70 au intrat sub regula Under 21

3jucători care au evoluat în acest sezon pentru Steaua au îmbrăcat și tricourile altor echipe: Boldrin și De Amorim pentru Astra, iar Florin Tănase pentru Viitorul

Cine a jucat în cele mai multe meciuri

Jucător Nr de meciuri
Gabi Tamaș 6
Marko Momcilovici 5
Adi Popa 5
Gabi Enache 5
Adnan Aganovici 4
Vlad Achim 4
Florin Niță 4

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează