FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OȚELUL

Pe urmele legendarilor Dumitrache, Cămătaru și Claudiu Niculescu! Decizia lui Astrit Selmani

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 14:50 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 17:38

Astrit Selmani și-a ales numărul 9 pe tricou, unul de legendă la Dinamo, fiind sigur că va reprezenta cum se cuvine. Zeljko Kopic are încredere că atacantul kosovar nu va face de râs numărul purtat cu cinste de Dumitrache, Cămătaru, Răducioiu, Claudiu Niculescu sau Marius Niculae.

Dinamo trage tare să refacă ecartul față de echipele ce ocupă locurile de baraj și, apoi, ale salvării directe. După luni bune în care a fost înțepenită pe penultimul loc în clasament, de două etape „haita” a preluat „lanterna roșie”. Acum, este la egalitate de puncte cu FC Botoșani și la 8 puncte de Poli Iași și de FC Voluntari.

Mircea Lucescu, tot mai aproape de Dinamo! O nouă vizită în cantonamentul „câinilor” » Ce mesaj le-a transmis jucătorilor + reacția lui Zeljko Kopic
DINAMO
Mircea Lucescu, tot mai aproape de Dinamo! O nouă vizită în cantonamentul „câinilor” » Ce mesaj le-a transmis jucătorilor + reacția lui Zeljko Kopic

Astrit Selmani a luat numărul 9 la Dinamo, va juca duminică împotriva Oțelului

Până să rezolve transferul lui Edgar Ie, oficialii roș-albilor oferind și azi asigurări că vor reuși în demersul lor deși fostul fundaș de la Barcelona nu a sosit joi noapte la București, așa cum se stabilise, „câinii” susțin că și-au găsit număr 9.

Niciun vârf nu și-a asumat până acum „greutatea” unui număr de legendă la Dinamo. A făcut-o, în schimb, ultimul sosit, kosovarul Astrit Selmani, 26 de ani. Clubul din Capitală a prezentat informația pe rețelele de socializare ale clubului, transmițându-le, totodată, fanilor: „Selmani ar putea debuta în tricoul alb-roșu în meciul cu Oțelul Galați, programat pe stadionul „Arcul de Triumf", duminică, la ora 20:00, în etapa cu numărul 26 de SuperLigă.

Ne vedem pe „Arc" să susținem echipa pregătită de Željko Kopić în această cursă pentru un loc în prima ligă!”.

Antrenament Dinamo 16.02.2024 FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
Antrenament Dinamo 16.02.2024 FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
Antrenament Dinamo 16.02.2024 FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
Antrenament Dinamo 16.02.2024 FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
Antrenament Dinamo 16.02.2024 FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
+3 FOTO

FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Numărul 9 este uriaș la Dinamo

Numărul 9 este unul de legendă pentru Dinamo. Printre marii fotbaliști care au purtat acest număr în Ștefan cel Mare se numără Dumitrache, Cămătaru şi Răducioiu sau, în istoria de curând, Clau-gol şi "Săgeată" Niculae.

Numere 9 de renume la Dinamo

FotbalistGoluri/Meciuri
Florea Dumitrache108/198
Rodion Cămătaru76/89
Florin Răducioiu30/84
Claudiu Niculescu97/191
Marius Niculae81/189

Zeljko Kopic are încredere totală în Astrit Selmani: „Poate crea spații, evoluează bine între linii”

Astrit Selmani se antrenează cot la cot cu colegii săi de echipă, iar antrenorul Zeljko Kopic este de părere că va constitui un atu în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Astrit Selmani este jucătorul cu o medie bună a golurilor în Suedia, unde a oferit cel mai bun fotbal din cariera lui. În Israel, la Hapoel Beer Sheva, nu s-a adaptat bine și statistica personală nu a fost prea bună.

El este profilul atacantului, atunci când este în formă, care este foarte muncitor pentru echipă. Cu mișcarea sa din teren, el poate crea spațiu pentru el, dar și pentru coechipieri. Poate evolua foarte bine între linii și în spatele liniei defensive a adversarului.

De asemenea, este foarte periculos în careu. Consider că procesul lui de adaptare la echipa noastră merge foarte bine și el ne va ajuta mult în meciurile ce vor veni, ca să ne îndeplinim obiectivele.

Iar calitatea lui fotbalistică și golurile marcate pentru echipa noastră să-l facă să-și redobândească locul în echipa națională a celor din Kosovo", a declarat Kopic pentru GSP.ro.

Dinamo e un club foarte mare, care suferă în acest sezon, dar sperăm că putem întoarce situația cu ajutorul fanilor. Pot promite că vom rămâne în Liga 1, asta e cel mai important, chiar dacă marchez eu sau nu, noi trebuie să rămânem în prima ligă
Astrit Selmani, atacant Dinamo, pentru ProTV

FARUL - DINAMO 0-2 » Zeljko Kopic, declarații după victoria cu Farul + ce semnifică eșarfa purtată la meci: „Trebuie să jucăm pe teren precum acești câini”

Citește și alte știri:

VIDEO / EXCLUSIV Dinamo riscă să piardă jucători importanți: „Sunt contracte pe care în mod normal nu le-am fi semnat”

EXCLUSIV Marius Șumudică a dezvăluit pentru GSP.ro dialogul pe care l-a avut cu Recep Tayyip Erdogan: „Păreai mai gras”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează