FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SPORTUL 5-3

Selymes: "Portarul nostru a greşit la 4 dintre cele 5 goluri"

Andrei Popescu, Gabriel Torje
Andrei Popescu, Gabriel Torje

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2010 00:00

Tibor Selymes e dezamăgit de prestaţia goalkeeperului echipei sale, Andrei Popescu. Tehnicianul "studenţilor" e de părere că portarul a greşit la 4 dintre cele 5 goluri primite de Sportul în meciul cu Dinamo.

"Azi, portarul nostru a greşit la patru goluri, şi e greu cînd portarul nu-ţi dă încredere. Avem o echipă tânără, trebuie să punem la punct faza defensivă, pentru că e destul de mult să primeşti cinci goluri.

Nu ştiu cît o să rezist la astfel de meciuri, deşi astăzi am fost peste adversari de foarte multe ori, dar am făcut greşeli pe care nu ai voie să le faci", a declarat Selymes.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
lucione
lucione  •  10 August 2010, 00:28
Postat de mikeytg58 pe 02 August 2010, 01:01

Ok cum zice el ca portarul este vinovat dar de ce la schimbat pe Varga cand Sportul era pe val datorita lui?Ca dinamovist m-am bucurat ptr ca Varga era cu adevarat un pericol.De ce Selymesi nu-si asuma nici o responsabilitate si-si acuza proriul portar?Este o problema de decenta si fair-play.

pai l-a schimbat si la 0-1 pt otelul tot asa devreme ...cat despre portar ...tu nu ai vazut meciul batrane ...are dreptate selimesy 100% mi-am spart telefonul de nervi inteleg ce simt si antrenorii cateodata...

paul95fcdb
paul95fcdb  •  02 August 2010, 01:17

si oricum Selymes e dinamovist nu putea el sa o bata tocmai pe Dinamo...mult succes in continuare

paul95fcdb
paul95fcdb  •  02 August 2010, 01:16

ai dreptate mikeytg58....cand am vazut ca il schimba pe Varga m`am inchinat si am zis Doamne Ajuta!...Varga cred ca a fost cel mai bun om al Sportului

Vezi toate comentariile (5)
Comentează