FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - U CLUJ, MARŢI, ORA 18:00, GSP TV ŞI LIVETEXT GSP.RO

"Şepcile" în corzi: s-a rupt şi Păcurar!

Păcurar s-a accidentat şi nu va putea juca marţi, contra Gloriei, la Bistriţa
Păcurar s-a accidentat şi nu va putea juca marţi, contra Gloriei, la Bistriţa

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 aprilie 2011 14:40

Victoria cu Dinamo a lăsat urme la "U". Clujenii nu pot miza în partida de mîine, cu Gloria, pe 5 jucători de bază.

Boştină s-a accidentat urît la genunchi şi a fost înlocuit în prima repriză. Şansele ca jucătorul să fie în teren sînt nule. Din linia de mijloc va lipsi şi Păcurar, care a suferit ieri o ruptură fibrilară. "Nu voi face deplasarea la Bistriţa. Am convenit cu antrenorii să nu risc", a declarat Păcurar, care crede însă că "U" poate cîştiga şi fără el la Bistriţa. "Va fi un meci poate mai greu decît cel cu Dinamo. Dar Universitatea are valoare. Nu va retrograda în acest sezon", a spus jucătorul.

4 fundaşi lipsă!
"U" Cluj are însă mari probleme cu fundaşii. Pe lîngă Szilagyi, cu ruptură de ligamente şi absent din tur, clujenii nu pot miza pe nici unul dintre fundaşii stînga, ambii fiind suspendaţi! Nicola Ascoli a încasat cartonaşul roşu cu Galaţiul (0-3) şi mai are de ispăşit o etapă. Mendy, în schimb, a luat două "galbene" cu Dinamo. Singura soluţie la care poate apela antrenorul Dragoş Radu, care-l înlocuieşte pe Badea, şi el suspendat!, este Elias Bazzi. Ieri, şi fundaşul Buhuş a acuzat probleme medicale şi a rămas la Cluj pentru un control. În banda dreaptă va reveni astfel Bogdan Unguruşan.

"Meciul cu Dinamo a fost un nou început pentru Universitatea. Dar jucătorii au fost mai uşor de motivat, avînd în vedere adversarul. Cu Bistriţa ne aşteaptă un meci extrem de greu" - Ionuţ Badea, antrenor "U" Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează