FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

"Şepcile roşii” sar în ajutorul lui Paşcovici » Clau-gol, inimă mare

Denis Paşcovici a suferit deja 12 operaţii, dintre care 4 pe creier Foto: Alex Nicodim
Denis Paşcovici a suferit deja 12 operaţii, dintre care 4 pe creier Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 20:48

După Pancu, Herea şi Dănciulescu, Niculescu şi-a propus şi el să strîngă o sumă importantă pentru a-l ajuta pe Denis


Cu ziarul în mînă, Claudiu Niculescu a aşteptat momentul prielnic pentru a deschide subiectul în vestiar. "Băieţi, trebuie să facem şi noi ceva pentru băieţelul lui Paşcovici!", le-a spus el colegilor. Gestul său a fost aprobat imediat, inclusiv de Ionuţ Badea. "A fost ideea lui Claudiu şi vom ajuta şi noi cît se poate familia Paşcovici", a spus antrenorul.

Foşti colegi la Dinamo, Clau-gol încă ţine legătura cu Paşcovici. "Ne mai auzim din cînd în cînd la telefon. E un gest normal, trebuie să fim solidari pentru că e vorba de viaţa unui copil care are nevoie de acel tratament. Voi vorbi şi cu patronul şi va dura cîteva zile pînă vom reuşi să strîngem o sumă care să-i fie de folos", a explicat Niculescu.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
manolo_mandoca
manolo_mandoca  •  06 Octombrie 2011, 09:14

un gest superb pe care sper sa-l urmeze toate echipele macar cele din prima divizie!haide ''U''!

alecsss
alecsss  •  06 Octombrie 2011, 06:39

Dupa ce am comentat si la articolul pe aceeasi tema de acum 2-3 zile,revin si intreb probabil retoric: vedetele noastre internationale gen Mutu,Chivu,Rat,Radoi,etc,care practic sunt milionari in euro,unii chiar multimilionari,de ce nu dau si ei un maruntis acolo?Mai ales ca aproape toti au copii si ar trebui sa inteleaga.Iar fratii Becalii care si-au facut averea exclusiv din fotbal,sa renunte si ei la 2 nopti de cazino si sa ajute cu banii aia pe copilu' asta ca n-or sa saraceasca dintr-atat.RESPECT CELOR CARE SE IMPLICA!!!

raclass
raclass  •  06 Octombrie 2011, 06:28

de acord cu shumi_panco_gool , toata lumea injura articolele de doi lei cu ciobanul si alte "vedete" sportive dar la acest articol nu simt nevoia sa se exprime. Bravo Niculescu si intregii echipe de la U Cluj. Sa fii om e lucu mare in ziua de azi.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează