FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Covăsneni iritați » Echipa GSP a asistat la amicalul dintre Sepsi și Gabala

Sepsi OSK - Gabala // foto: Cristi Preda +16   FOTO
Sepsi OSK - Gabala // foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 16:57 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 16:57

Sepsi OSK a remizat în amicalul de astăzi cu Gabala, locul 5 în campionatul din Azerbaidjan, scor 2-2, în ciuda arbitrajului potrivnic. 

  • Reporterul Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Antalya și transmit cele mai importante informații din cantonamentele echipelor din Superligă.

Elevii lui Bergodi au fost surprinși când nici nu se instalaseră bine în ghete. O fază simplă, toată defensiva fiind adormită. Isgandarov (5) a îndeplinit o simplă formalitate.

Covăsnenii au fost la butoane, forțând golul egalării. Au acumulat frustrări, parcă revăzând alte dueluri, din Liga 1, când doar au impresionat artistic, nu și pe tabelă. Tudorie și Safranko au fost aproape de gol, dar și Matei, și Ion Gheorghe. Ultimii doi au fost blocați în aceeași fază de Isayev, care s-a aruncat la sacrificiu în calea mingii.

Ion Țiriac, furibund la adresa avocaților Simonei: „Sunt lenți, L-E-N-Ț-I!” + Previziune sumbră legată de viitorul lui Halep
DOPAJ
Ion Țiriac, furibund la adresa avocaților Simonei: „Sunt lenți, L-E-N-Ț-I!” + Previziune sumbră legată de viitorul lui Halep

În minutul 30, după o reluare cu capul a lui Safranko, portarul azer Agayev a prins mingea, apoi, neatent, a scăpat balonul și acesta a depășit linia porții! Dar nici centralul, nici asistentul, amândoi cu burtă, printre altele, nu au sesizat situația.

Sepsi OSK - Gabala 2-2 în Antalya

Egalarea a venit în minutul 47, când Rondon a finalizat din pasa lui Tudorie. În minutul 61, arbitrul turc a considerat ca Ispas a respins mingea și cu mâna, în propriul careu. Fără VAR, centralul suveran, și au rămas doar protestele. Alimi a înscris calm din penalty.

+12 FOTO

Deciziile arbitrului turc au iritat peste măsură echipa lui Bergodi, mai ales că a aplicat regulamentul după bunul plac. Oprind meciul pe două contraatacuri periculoase ale lui Sepsi, enervându-i pe ardeleni.

Arbitrul turc a ieșit din nou la rampă, minutul 73, când a dictat penalty pentru Sepsi, la un presupus henț al lui Renato. Ștefănescu a înscris lejer din 11 metri.

+12 FOTO

„Centralul” a scăpat de furia lui Renato, eliminându-l, brazilianul dorind să se răfuiasca pe teren. A mers după să alerge singur pe margine.

Sepsi a avut posesia, dar azerii erau să lovească decisiv în minutul 88, Niczuly fiind iar la post.

  • Sepsi în prima repriză: Began - Dimitrov, Ciobotariu, Tamas, Ispas - Păun, Francisco, C. Matei, I. Gheorghe - Tudorie, Safranko 
  • Sepsi în repriza a doua: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Bălașa, Ispas - Aganovic, J. Rodriguez, Achahbar, Ștefănescu - Rondon, Tudorie

A absentat jucătorul dorit de CSU Craiova

Andres Dumitrescu, fundașul de bandă stânga dorit de Universitatea Craiova, nu a jucat astăzi. Oficialii covăsneni au precizat că are o ușoară accidentare și că a fost menajat astăzi. 

Sepsi va mai juca un meci cu Sigma Olomouc, în weekend.

Mai multe știri din Superligă: 

„Va fi cutremur!” » MM Stoica îl amenință pe șeful Școlii de Antrenori cu informații compromițătoare: „Ce inepții poate să debiteze!”

Măldărășanu îl contrazice pe Mihai Rotaru: „Sub nicio formă! Noi de oferta asta știm”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează