FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Refuzată de Hermannstadt, Universitatea Craiova s-a orientat către un alt fundaș lateral din Superligă: „Deja am discutat”

Andres Dumitrescu, în stânga // FOTO: Imago
Andres Dumitrescu, în stânga // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 09:23 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 09:36

După ce l-a adus pe Alexandru Ișfan și îl testează pe Juraj Badelj, CS Universitatea Craiova a mai pus ochii pe un jucători din Liga 1: Andres Dumitrescu, fundaș stânga în vârstă de 21 de ani.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Eugen Neagoe îl vrea sub comanda sa pe fundașul de la Sepsi, care evoluează în banda stângă. Oltenii s-au orientat către Dumitrescu după ce oferta pentru Raul Opruț le-a fost refuzată de Hermannstadt.

Schimbă Rotaru strategia? Ce s-a întâmplat în ultimul sezon în care nu a avut profit
CSU CRAIOVA
Schimbă Rotaru strategia? Ce s-a întâmplat în ultimul sezon în care nu a avut profit

Universitatea Craiova îl vrea pe Andres Dumitrescu

Conducerea oltenilor s-a interesat de apărătorul de la Sepsi. Pentru moment nu există o ofertă oficială din partea Craiovei, ci doar discuții, care au fost confirmate și de Attila Hadnagy, directorul sportiv al celor de la Sepsi OSK.

„Nu a fost o ofertă, ci doar s-au interesat de el. Cam atâta tot. Din discuția avută reiese ca am cam refuzat. Dar cine știe? Pentru o ofertă de nerefuzat, se schimbă lucrurile”, a spus Attila Hadnagy, pentru GSP.ro.

Andres Dumitrescu a plecat în Italia, la Padova U19, de la FC Argeș, în martie 2019. A mai jucat la Team Ticino U21, iar Sepsi l-a adus în ianuarie 2020.

650.000 de euroe cota lui Andres Dumitrescu, potrivit transfermarkt

Andres Dumitrescu l-ar înlocui pe Nicușor Bancu

Refuzată de Hermannstadt, Universitatea Craiova s-a orientat către un alt fundaș lateral din Superligă: „Deja am discutat”
Andres Dumitrescu // FOTO: Imago

În acest sezon, Andres Dumitrescu a adunat 20 de meciuri pentru Sepsi, în toate competițiile. 

Dacă va ajunge la Craiova, Dumitrescu se lupta pentru un loc de titular cu Bogdan Vătăjelu. Oltenii îl mai au pe acel post și pe Nicușor Bancu, dar acesta este accidentat în prezent.

VIDEO Eugen Neagoe, după CSU Craiova - Kecskemeti 3-1: „Puteam să marcăm mai mult”

Mai multe știri despre CSU Craiova:

Jovan Markovic se compară cu Ronaldo după ce a fost criticat pentru greutatea sa: „Mă simt foarte bine. Am doar 200 de grame în plus”

Neagoe a numit noul căpitan de la Craiova și anunță încă două transferuri: „Vor veni sigur”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
dandana
dandana  •  12 Ianuarie 2023, 09:40

După mine această echipă trebuie pedepsită. Ți se da șansă să faci un ban pentru plata salariilor, iar tu ce faci? Nu dai și ii mai înfometezi pe jucători. Cred ca în România trebuie sa se scoată o lege, salariu la zi sau depunctare până la desființare. Asta meritată aceste echipe de duzină care vin cu pretenții. Nu ai bani vinzi și faci rost, dar mai bine ar fi ca anual salariile sa le plătească banca de ex dintr-un cont. Vad ca au probleme, dar sărac nu-i sărac până nu este su fudul. Cam asta este echipa asta mică, și nu mă iau de suporteri ca sunt oameni buni acolo, și la ce este în acest club. După ce ca ești vai steaua ta, tu faci și nazuri?

dandana
dandana  •  12 Ianuarie 2023, 09:29
Postat de 007claudiu pe 11 Ianuarie 2023, 18:06

Acea persoana de care spui se numeste Cârțu. Sorin Cârțu. A fost antrenorul nostru in 2010, in Champions League. Meciuri cu Bayern, Roma, Basel. Voi sibienii mai aveti de mâncat mult si bine. Așa că ai grijă de cine te iei. Acea persoana ar merita si acum sa antreneze si nu inteleg de ce nu antreneaza. De ce trebuia sa vina Radoi sau Ousunidis acolo cand il au pe Cârțu. Simplu dar cateodata complicat!

Man nu sunt decât oameni fără creieri. Sunt un fel de troli lăsați de gsp sa ne enerveze. Frate nu are nici o treabă cu realitatea. Pentru mine Fcu este intrusa, și din păcate îmi doresc sa piardă meci de meci pentru ca nu suport patroni. Îl blamează pe Cîrțu pentru nimic, omul își ia bani de acolo. La cine a dat mititelu bani din generația care ne-a făcut sa iubim fotbalul? Pai va zic ca la nimeni, dar plătește 10 oameni ca acest individ sa scrie numai prosti pe internet. Universitatea Craiova este universitatea și punct. Dacă sunt nelămuriri sa se ducă în instanță, poate asa vor vedea și ei adevărul. La cât de închiși mintal sunt, ruși sunt mult mai deștepți ca ei, și totuși ăia merg în război ca proști. Cam asta este el și mulți alți. Dar nu prea mulți, au conturi multiple

dandana
dandana  •  11 Ianuarie 2023, 20:53
Postat de Chris.Dumitrescu pe 11 Ianuarie 2023, 17:59

Andres ar trebui momit cu un salariu pe masura, nu vine el doar asa de dragul Craiovei. Sepsi nu e o echipa de pluton, chiar nu e mare diferenta intre ea si CSU Craiova. Fotbalistul clar nu vine pe 5.000 de euro ca atat ia la Sepsi. Daca i se ofera un 12.000 pe luna, probabil

Dar nici Sepsi cea mai urâtă echipa din România nu este. Da ii trebuie saluri mai mare. Dar sa vedem ce poate, petarde a tot cumpărat Craiova. Trebuie sa nu mai facă greșelile astea

Vezi toate comentariile (16)
Comentează