FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Jovan Markovic se compară cu Ronaldo după ce a fost criticat pentru greutatea sa: „Mă simt foarte bine. Am doar 200 de grame în plus”

Articol de , - Publicat marti, 10 ianuarie 2023 19:43 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 21:09

CS Universitatea Craiova a jucat azi primul amical din Antalya, cu Kecskemeti (locul 2 în campionatul Ungariei), scor 3-1. 

Titular în echipa lui Eugen Neagoe, Jovan Markovic (21 de ani) a vorbit la finalul meciului de greutatea sa. 

Atacantul a fost criticat de mai multe ori pentru fizicul său, dar aceasta spune că nu are kilograme în plus, ci doar 200 de grame peste greutatea ideală. 

Neagoe a numit noul căpitan de la Craiova și anunță încă două transferuri: „Vor veni sigur”
CSU CRAIOVA - Kecskemeti 3-1
Neagoe a numit noul căpitan de la Craiova și anunță încă două transferuri: „Vor veni sigur”

VIDEO Jovan Markovic răspunde criticilor: „Am doar 200 de grame în plus” 

„Am 200 de grame în plus. Da, serios! Lumea poate să mă critice non-stop. Nu mă interesează. Dacă mă afectau, mă lăsam de multă vreme. 

(n.r - Și Ronaldo era mai grăsuț) Și era cel mai bun, nu? Așa sunt și eu. Eu mă simt foarte bine. Eu tot timpul m-am simțit bine. Dar mă critică... Mă critică, asta e. E treaba lor. Eu sunt liniștit tot timpul. Nu te gândești la altele, nu citești presa și îți vezi de treabă. 

Eu vreau să joc cât mai mult, să marchez cât mai mult și să câștigăm cât mai multe meciuri pentru a fi cât mai sus în clasament”, a spus atacantul de la Universitatea Craiova. 

A fost un meci greu, un meci de pregătire pe care l-am câștigat. Sperăm să ne pregătim cât mai bine pentru următorul meci. A fost un cantonament destul de greu, dar ne-am pregătit bine. Ne întețelegem foarte bine cu domnul Neagoe. E un antrenor foarte bun și sperăm să facem treabă bună împreună

 - Jovan Markovic

 Citește și:

Ghinion pentru Universitatea Craiova » Doi titulari s-au accidentat în prima repriză

Dilema lui Panduru, după transferul CFR-ului: „De ce vrei să te întorci în România? Abia așteptai să pleci”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
dansy
dansy  •  11 Ianuarie 2023, 16:47
Postat de rav410wrc pe 10 Ianuarie 2023, 22:34

DA, are cam 200g, peste 90 de kile ;)))

Vezi ca va așteaptă liga 2.

steaua.libera
steaua.libera  •  10 Ianuarie 2023, 23:46

Am avut deosebita șansă de-al vedea pe marele Jovan la interviu. Mintea nu e punctul lui forte, în schimb ignoranța nu-i lipsește. Ce performanță să faci cu jucători din ăștia la națională? Îl prefer de 100 pe Paraschiv de la Sibiu. Serios, ambițios și deștept.

cirus11
cirus11  •  10 Ianuarie 2023, 23:11

In momentul in care se lasa de fotbal pune instant 30 de kg pe el.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează