FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL 0-0

SEPSI - VIITORUL 0-0 // Gică Hagi trage concluziile după testul pe care l-a dat jucătorilor cu puține meciuri: „Am schimbat echipa, automatismele au rămas”

Gheorghe Hagi, manager Viitorul
Gheorghe Hagi, manager Viitorul

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 22:35

Gică Hagi e mulțumit de prestația echipei sale din partida terminată la egalitate cu Sepsi, scor 0-0. „Regele” așteaptă turul din Cupa României cu CS U Craiova, de la mijlocul acestei săptămâni.

„Nu avem o singură echipă. Tot lotul e antrenat bine. Îmi felicit băieții, pentru că au făcut un meci bun. Ne-am ridicat foarte bine la nivelul celor de la Sepsi. Păcat că n-am marcat. Chiar dacă am schimbat echipa, automatismele au rămas.

E bine să facem asta, pentru că, la noi, azi vine unul tânăr, mâine pleacă altul. De asta trebuie antrenat mereu tot lotul, pentru a putea pune la loc.

E foarte important că echipa a jucat bine. Sunt mulțumit de prestația lor. Toate meciurile sunt importante pentru noi. Noi trebuie să avem dorință mereu, să facem un fotbal bun. Azi am făcut-o. Urmează Craiova. Avem o dublă grea cu ei, ambele meciuri sunt deschise oricărui rezultat”, a zis Gică Hagi la Look Sport.

„Un rezultat bun, chiar dacă ne doream victoria. Ne-au aparținut ocaziile importante. Puteam câștiga, dar asta e. E ok până la urmă. Vine meciul din Cupă, șansa noastră de a câștiga un trofeu. E un meci important contra Craiovei, dar noi încă mai sperăm și la locul 3” Vlad Achim

VEZI ȘI:

VIDEO Punctul rezervelor » Cu gândul la semifinala de Cupă, Gică Hagi obține o remiză prețioasă în play-off! Cum arată acum clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gerularupeimana
gerularupeimana  •  02 Aprilie 2019, 08:56

Omenie curata.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  02 Aprilie 2019, 05:59

Au jucat mai bine pentru ca n-au fost pe teren "vedetele" Ianis si Dragus.

104343947122875
Anton Pan  •  01 Aprilie 2019, 23:08

Membrii dun Ovidiu ai cooperativei de play-off nu mai bat pe nimeni! Și-au făcut datoria și au încurcat Steaua ( cu ajutorul smenarului r petrescu), la fel ca anul trecut și acum sunt mielușei cu gasca și apropiații lui pazcany-varga! Titlul mincinos câștigat in 2017, cu ajutorul coooerativei, se plătește greu și e purtător de dobânzi mari! De toată jena!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează