FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSMS IAŞI 0-0

Sergiu Negruț vrea cu CFR Cluj în top: "Şi fără punctele de la TAS cred că avem şanse la play-off!"

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 00:00

Sergiu Negruţ regretă ratarea din ultimul minut al meciului cu Iaşi, dar crede că echipa sa are puterea să ajungă în play-off, cu sau fără punctele de la TAS.

- Sergiu, cum te simţi ştiind că puteai aduce victoria în meciul cu Iaşi?
- Sînt supărat şi dezamăgit că nu am reuşit să înscriu în minutul 94, dacă reuşeam să dau gol luam cele trei puncte de care avem mare nevoie.

- Ce se întîmplă la echipă de nu vă mai iese jocul?
- Am făcut două meciuri mai slabe cu Voluntari şi Iaşi, după victoria cu Steaua am mai reuşit să luăm doar două puncte. Nu ştiu care este problema, cred că ne-a lipsit atitudinea, iar asta s-a văzut pe teren.

- Ce şanse mai aveţi la play-off?
- Sînt mari în continuare. Dacă primim cele şase puncte înapoi sîntem pe loc de play-off şi chiar şi fără ele tot avem şansă la locul 6, pentru că sîntem o echipă puternică.

- Ce v-a spus conducerea despre aceste puncte? Le primiţi?
- Atît preşedintele cît şi staff-ul tehnic sînt optimişti şi cred că sînt şanse de 90% să ne primim punctele. Săptămîna asta vom afla sigur ce se întîmplă. Nu ar fi corect să le pierdem pentru că acele puncte le-am obţinut pe teren.

- Este meciul cu Petrolul decisiv pentru accederea în play-off?
- Nu, dar este unul foarte important pentru că meciurile sînt din ce în ce mai puţine şi vom merge la Ploieşti pentru toate punctele.

- Te gîndeşti să ataci postul de titular?
- Bineînţeles că îmi doresc acest lucru, de aceea mă antrenez bine zi de zi, pentru a ajunge în primul "11" şi să nu mai ies de acolo!

"Dintre contracandidatele pentru locul 6 cred că Dinamo şi ASA sînt cele mai puternice"
Sergiu Negruț, atacant CFR Cluj

5 goluriîn 32 de meciuri are Negruţ în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pol1iasi
pol1iasi  •  23 Noiembrie 2015, 09:27

E bne ca nu ne baga nimeni in seama...cu 6 puncte din mecurile urmatoare, acasa cu botosani si la dinamo, vedem unde suntem...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează