FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO EXCLUSIV Ce ar însemna pentru Sepsi ca Viktor Orban să piardă alegerile în Ungaria: „Normal că vrem să câștige”

Viktor Orban // FOTO: Imago
Viktor Orban // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 10:35 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 11:03

Attila Hadnagy, acum directorul general al clubului Sepsi, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP LIVE.

Oficialul clubului din Sf. Gheorghe a fost întrebat de moderatorul Costin Ștucan despre relația pe care Sepsi o are cu Guvernul de la Budapesta și ce ar însemna pentru club ca Viktor Orban să piardă alegerile parlamentare din aprilie.

Ministrul Eduard Novak anunță noi investiții maghiare în România: „Asta se întâmplă când ești înconjurat de parteneri pe care te poți baza”
INVESTIȚII
Ministrul Eduard Novak anunță noi investiții maghiare în România: „Asta se întâmplă când ești înconjurat de parteneri pe care te poți baza”

VIDEO Attila Hadnagy, mesaj de susținere pentru Viktor Orban: „Ne dorim să câștige alegerile, ajută sportul!”

„Chiar ne depășește acest lucru. Dar normal că-l susținem pe domnul Orban. Ajută unde poate. Nu pot spune că pe noi ne ajută, pentru că noi trăim din sponsorizări.

Ajută sportul și normal că vrem să câștige. La noi nu se pune problema de finanțare, trăim din sponsorizări. La Academie vin niște bani, la copii și juniori. Dar echipa din Liga 1 nu are nicio treabă”, a spus Hadnagy la GSP LIVE.

Ungaria, 75 de milioane de euro pentru Academiile din vecini 

Gazeta Sporturilor a scris în toamna lui 2020 despre strategia clară a guvernului de la Budapesta de a investi și în afara granițelor Ungariei, acolo unde există comunități masive de etnici maghiari. Din 2013 până în prezent, ungurii au investit circa 75 de milioane de euro în cele 10 proiecte transfrontaliere, construite în zone din România, Croația, Slovacia, Slovenia și Ucraina.

Ungurii, din ce în ce mai implicați în infrastructura sportivă românească

Implicarea tot mai masivă, din punct de vedere financiar, a Guvernului maghiar, condus de Viktor Orban, în anumite zone și proiecte de pe teritoriul României, mai cu seamă în zona Transilvaniei și în special, cu sume foarte mari, în domeniul sportului, în general, și al fotbalului, în special, a devenit un subiect important inclusiv pentru zona politică din țara noastră.

GSP a scris încă din luna aprilie a anului trecut că Ungaria va continua să investească în echipele de fotbal care activează în orașe unde etnicii maghiari sunt bine reprezentați. După exemplul Sepsi și Csikszereda, Guvernul Viktor Orban se pregătește să facă același lucru și la Târgu Mureș, unde trăiește cea mai mare comunitate din România a populației cu origini maghiare, peste 70.000 de persoane.

Citește și: 

Liga 1 are doi campioni: Toni Petrea și Marius Șumudică » De când a fost angajat, antrenorul de la FCSB e peste CFR Cluj și Dan Petrescu!

Echipa din Liga 1 care l-a dorit pe Edi Iordănescu: „Nu ne-am înțeles la bani”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
jooferenc1907
jooferenc1907  •  03 Februarie 2022, 11:50

Onest, as dori Romaniei un Orbán autohton! Tara ar avea doar de castigat in ceea ce priveste conservarea valorilor autohtone si dilutia cultului corporatist. Reorientarea si redefinirea diplomatica si economica win-win spre vecini ar duce economia spre alt fagas. Insa deocamdata e vorba de vise, in Romania e alta realitate!

trink
trink  •  03 Februarie 2022, 02:37
Postat de trink pe 03 Februarie 2022, 02:37

sunt curios daca ungurii o sa invie asa tg mures!!!

daca o fac jos palaria!

trink
trink  •  03 Februarie 2022, 02:37

sunt curios daca ungurii o sa invie asa tg mures!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează