FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Sfatul lui Ţălnar pentru Dolha: "Boxează ce nu poţi prinde!" ;)

Emilian Dolha, Dolha, Dinamo
Emilian Dolha, Dolha, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Ţălnar l-a revitalizat psihic pe Dolha şi i-a cerut acestuia să nu-şi mai complice viaţa

Discuţii individuale cu Cornel Ţălnar şi cu Gigi Niţu, antrenorul de portari, dar şi încurajări din partea colegilor. Emilian Dolha a fost răsfăţatul vestiarului în ultimele 48 de ore. Totul pentru a-l reface psihic pe portarul de 30 de ani după gafa fatală din finalul partidei cu CFR!

Antrenorii au hotărît să meargă tot pe mîinile lui Dolha în derby. "Greşeala lui a fost o chestie de tehnică, nu de psihic. Sînt lucruri ce trebuie corectate la antrenamente" a fost concluzia generală. Nedormit de două nopţi, Ema s-a pus pe picioare. A adormit luni seara în jurul orei 23:00, iar la antrenamentul de ieri a fost în formă maximă. "E optimist, va face un meci mare şi toată lumea va uita acea scăpare!", preconizează staff-ul tehnic.

La discuţia cu antrenorii, Ema a transmis: "Vă mulţumesc pentru încredere şi că aţi fost alături de mine, dumneavoastră şi colegii. M-am apucat de fotbal ca să joc într-un asemenea derby, nu pot refuza şansa. Voi da totul pentru a face un meci mare". "Să nu îţi mai complici viaţa, tu eşti portar bun, ai calitate", i-a zis Ţălnar. "Voi boxa orice minge pe care nu sînt sigur, a fost o greşeală, gata, m-am învăţat minte!", a replicat portarul.

125.000 de euro este salariul anual al lui Dolha la Dinamo

"Îi ţin pumnii «fratelui» meu Dolha, sînt sigur că va fi unul dintre eroii meciului. E normal ca el să joace, a scos echipa de atîtea ori cu mîinile lui fermecate"
Ionel Dănciulescu, atacant Hercules

S-a răzgîndit în zbor
Faza erorii de la Cluj, cînd Culio a făcut 2-2, a stîrnit multe discuţii în vestiar. "Cum de n-a boxat mingea?", "Ce a vrut să facă?", "De ce n-a avut priză?", întrebări ale dinamoviştilor care au primit şi răspuns din partea lui Dolha. "Cînd a venit mingea, am avut în minte să o boxez, dar cînd a ajuns aproape de mine, am vrut s-o prind pentru a evita cornerul", a explicat Ema în vestiar.

Marius cu faşă, Andrei e bine
Problemele medicale din compartimentul ofensiv încercau aseară să fie rezolvate. Marius Niculae, fisură la coaste, mai are dureri, însă la meci va purta o faşă specială pentru a-i proteja zona afectată. Andrei Cristea, contuzie puternică la genunchiul drept, se simţea bine şi va fi titular. Lui Pulhac i s-a mai dezumflat pleoapa dreaptă, în urma pumnului primit din partea lui Deac, iar Scarlatache s-a refăcut şi el după ce i s-a spart arcada la Cluj.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
 •  17 Martie 2010, 10:15

dolha va ingroapa dinamo. Hei ema tu cu manutele tale rare fa fericiti toti romanii si baga-l pe borcila in spital!!!!

 •  17 Martie 2010, 09:29

sunt perfect de acord cu @maroc 1978... doar la noi se poate face asa ceva, alte meciuri mediocre ( gen steaua -otelul) sunt televizate pe antena1 ,dar singurul derby e tinut la blat... v-am umplut frigiderul ( din simpatie pt toti ceilalti microbisti,eu am rds )

ockiu
ockiu  •  17 Martie 2010, 09:16
Postat de pe 17 Martie 2010, 04:30

ce nu poti prinde, mai bine lasa sa treaca !!!

sau bag`o`n poarta ;)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează