FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BARCELONA, 11 AUGUST, STADION NAŢIONAL ARENA

Shakira vine la Dinamo-Barca! » Vedetele internaţionale iau cu asalt Bucureştiul

Shakira (35 de ani) e născută la Barranquilla, însă are origini spanile şi libaneze
Shakira (35 de ani) e născută la Barranquilla, însă are origini spanile şi libaneze

Articol de - Publicat miercuri, 01 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 31 iulie 2012 21:19

Borcea e în culmea fericii: celebra interpretă pop va fi pe 11 august în tribunele Arenei Naţionale.

Columbianca Shakira, iubita lui Gerard Pique, una dintre cele mai populare staruri din industria muzicală internaţională, se întoarce la Bucureşti, după numai un an de la concertul pe care l-a susţinut în Piaţa Constituţiei.

"Vă pot confirma că Shakira are bilet de avion pentru Bucureşti, dar şi o cameră rezervată la un hotel de 5 stele din centrul Bucureştiului! Ea va sosi pe 10 august", a dezvăluit pentru Gazetă o sursă autorizată din cadrul agenţiei de turism cu care vedeta va călători în România.

De la meciul de pe Naţional Arena nu va lipsi nici Cristi Borcea, care după atîţia ani de aşteptare va avea ocazia să o vadă şi să o cunoască pe Shakira. Din păcate pentru fanii români şi spectatorii ce şi-au cumpărat bilete la meci, sud-americanca nu va concerta, însă cei cu bilete la zona VIP vor avea şansa să o vadă de la numai cîţiva metri.

8.000 este numărul biletelor care au mai rămas pentru meciul dintre Dinamo şi FC Barcelona

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bazileon
bazileon  •  02 August 2012, 10:43

Craitoiule, luati dvoastra stadionul cu asalt, sa inmultiti numarul vedetelor internationale!

bazileon
bazileon  •  02 August 2012, 10:41

Pai daca venea doar borcea, nu e si el un fel de Shakira? Si care sunt celelalte vedeta care iau cu asalt stadionul? Articol de bacanie!

major
major  •  01 August 2012, 12:57

să vezi atunci putorile şi derbedeii autohtoni!ce vor mai defila pe la tv ,să se cace pe ei că au stat la taclale cu adevăratele vedete!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează