FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Şi-a găsit echipă în Ucraina » Petrolul pierde un jucător

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 30 august 2014 18:42

Mijlocaşul Petrolului, Romario Santos Pires, a părăsit clubul prahovean. "Lupii galbeni" au anunţat astăzi ca s-a ajuns la o înţelegere pentru a i se rezilia de comun acord contractul fotbalistului brazilian.

"FC Petrolul Ploieşti şi mijlocaşul brazilian Romario Santos Pires au ajuns, astăzi, la o înţelegere privind încetarea de comun acord a contractului.

Clubul nostru îi mulţumeşte lui Romario pentru efortul depus de la venirea sa la Ploieşti şi îi urează mult succes în continuare!" se arată într-un comunicat al clubului prahovean.

Mijlocaşul brazilian mai avea un an de contract şi era legitimat la Petrolul din ianuarie 2013, cînd a fost transferat de la Gloria Bistriţa.

Romario Pires, 25 de ani, a semnat deja cu ucrainenii de la Karpatî Lvov.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  31 August 2014, 15:08

acesta este momentul propice ca petrolul sa se descotoroseasca de toti angajatii inutili si sa economiseasca banii.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  31 August 2014, 12:17

pacat. dupa romario, hoban, alt mijlocas defensive. mai raman cu de lucas, mustivar si marinescu... de cand a plecat contra, romario n'a mai fost folosit.... petrolul tre' sa hotarasca sa'si faca echipa a doua, sau sa bage mai multi jucatori din rezerva, in meciurile mai usoare. fara romario, lotul ramane la 26 de jucatori. au tineret pa care nu'l folosesc, cand vor dobandi baietii aia o leaca de experienta de joc ?! vor pati ca steaua, dupa ce pierd piese de baza vor trebui sa foloseasca reserve, care n'au meciuri in ghete. e jenant pentru o echipa cu pretentzii.

lolita_20007
lolita_20007  •  31 August 2014, 12:07

Echipa formata si platita din bani publici ar trebui sa joace toate meciurile fara spectatori. Huligani (majoritatea colorati) ca la Ploiesti nu mai gasesti nicaieri in Romania! Imaginile cu supermarketul vandalizat in Pitesti ar fi trebuit sa ajunga si la ochii oficialilor UEFA, dar nici macar retardatii de la FRF nu s-au autosesizat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează