FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Şi-a mai bătut joc de un meci! CS U are pretenţii de Europa, dar îşi păstrează gazonul de liga a IV-a

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 16:24

Din cauza lucrărilor la noul stadion din Craiova, cei de la CS U îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul Extensiv. Dar condiţiile sînt din ce în ce mai jalnice

CS U Craiova se află pe locul cinci, în luptă pentru un loc de Europa League, dar condiţiile în care îşi dispută meciurile de pe teren propriu sînt pentru liga a IV-a.

Primul meci disputat de CS U pe stadionul celor de la Extensiv a fost cel cu Steaua, 0-0, iar la finalul partidei oaspeţii s-a plîns de calitatea terenului.

Cu toate că starea proasta a gazonului este vizibilă şi afectează şi jocul echipei lui Cârţu şi Săndoi, oficialii celor de la CS U nu au luat nici o măsură pentru îmbunătăţirea stării gazonului.

La meciul cu Gaz Metan, terenul a arătat în continuare într-o stare jalnică, existînd multe porţiuni în care iarba lipsea, afectînd calitatea meciului. Au apărut situaţii hilare, cînd mingea avea traiectorii stranii, iar jucătorii erau complet derutaţi.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (27)
granjan
granjan  •  15 Martie 2015, 12:07

Oricum fotbalistii ambelor echipe sunt derutati de jocul cu mingea, indiferent de calitatea terenului pe care se joacă.

doru5
doru5  •  14 Martie 2015, 22:16
Postat de ovidiu_3003 pe 14 Martie 2015, 20:24

sa ne mutardim pe toti ratatii care urasc Romania...traim in Ro si nu avem bani sa mancam ...dar ne cumparam bilete la meci ...o sa facem un stadion modern dar trebuie rabdare ...pana atunci avem un gazon excelent pentru Ro ...

Tarnacopul Corcodei si Vitanja Bardurele au gazon mai bun ..... vai de voi!!! Tipic PSD-ist!!! Cum sa puteti rezolva o problema cand nici macar nu recunoasteti???

risc_mix
risc_mix  •  14 Martie 2015, 21:12

Pai stai frate ca nu e nimic anormal.Terenul e de liga lV pt ca si clona mizerabila trebuia sa fie in ligalV.Ce cauta ei,infiintata acum 2 ani in L1?Pai ce ponta si psd stabilesc componenta campionatului national?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează