FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Şi Ando ar vrea la FRF! » Andone s-a despărţit de FK Astana şi ar putea deveni al şaselea candidat la şefia federaţiei

Articol de - Publicat joi, 19 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 18 decembrie 2013 20:38

”O să iau o decizie în săptămînile următoare”, spune fostul fundaş. Recunoaşte că, în paralel, are deja alte oferte de a antrena în spaţiul ex-sovietic.

Alegerile federale continuă să ofere surprize. După cvintetul Popescu - Avram - Burleanu - Puşcaş - S. Răducanu, intrat deja în cursa pentru şefia FRF, încă un nume se profilează la orizont: Ioan Andone! Ar fi la prima experienţă la nivel de administraţie.

Fostul internaţional a lucrat pînă luna trecută în Kazahstan, unde a pregătit pe FK Astana, cu care a ratat titlul în ultimele secunde! "M-au înlocuit cu un antrenor care a fost demis după numai şapte zile! Impresarul Nicolae Pîrnău mi-a explicat că sînt acum pentru mine alte oferte din zonă, dar nu mă grăbesc deocamdată", punctează Ando.

"Aş găsi susţinere"
Şi admite în premieră că ia în calcul serios varianta de a candida la preşedinţia FRF, o informaţie vehiculată insistent în ultimele săptămîni în mediile federale: "Mă consider apt pentru un asemenea post. E adevărat că m-am gîndit la această opţiune, am suficientă experienţă spre a putea conduce federaţia. Ştiu cam ce ar trebui făcut pentru a revitaliza fotbalul românesc, dar mai aştept cîteva săptămîni înainte de a lua o hotărîre clară în privinţa acestui proiect. Sînt însă sigur că aş găsi susţinere la toate nivelurile fotbalului românesc".

20 de ani de antrenorat are în spate Andone: a pregătit pînă acum 9 echipe în ţară şi 5 formaţii peste hotare

"Pot să intru oricînd într-o competiţie cu Popescu pentru şefia federaţiei. Un proiect pe mai mulţi ani în fruntea federaţiei e atractiv şi-ţi oferă timp să impui o viziune" (Ioan Andone)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  20 Decembrie 2013, 04:10
Postat de ave_biancorossi pe 19 Decembrie 2013, 11:07

nici unul dintre candidati nu stie ce trebuie sa faca. si nici nu are mijloacele necesare pentru a pune in aplicare un proiect amplu. sandu le da clasa la orice ora, dar nu mai are chef de nimic.

sandu da clasa ? o fi el potrivit ca imagine, echilibrat ,cultivat etc ... dar vorbind de rezultate, e 0 barat, din 2000 o singura calificare (euro 2008) ,iar in sectorul juvenil nu-mi amintesc de nici o calificare, doar o data in 1998,cand am organizat euro under 21 , s-au construit niste terenuri la mogosoaia, si se spune ca el a insistat la primaria bucuresti pt ridicarea national arena , pe langa lucrurile astea destul de putine ,sandu e multi milionar (nu insa declarat) ,asta doare cel mai mult ...

maistor_kokir
maistor_kokir  •  20 Decembrie 2013, 04:04

intre andone si popescu, cred ca oricine il alege pe andone ,poate doar cei din oltenia gandesc altfel,oricum nu conteaza parerea generala, ci ce vor face cei 500 de votanti, care trebuie "momiti" fiecare in parte ...

lutelute
lutelute  •  19 Decembrie 2013, 12:57

ando, du-te de te culca...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close