FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Şi-au apărat corect şansele? 7 motive care alimentează suspiciunile la Steaua şi ASA!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 09:30

Steaua și ASA Tîrgu Mureș au cîștigat meciurile din ultima etapă cu Brașov (3-2) și Petrolul (1-0), însă după cele două meciuri doi jucători au ieșit șifonați.

Daniel Mutu și Victoraș Astafei sînt suspectați de faptul că nu și-au apărat corect șansele, iar Gazeta Sporturilor a făcut azi o analiză amplă pe acest subiect.

GSP a consultat cei doi antrenori, dar și doi specialiști, un portar în cazul lui Daniel Mutu și un jucător de cîmp în cazul lui Victoraș Astafei. Mai multe detalii puteți citi în ediția tipărită și digitală a Gazetei. 

Iată punctele care alimentează suspiciunile în cazul celor doi:

DANIEL MUTU

Ce alimentează suspiciunile în acest caz
1. A fost titularizat fix la acest meci, după o pauză de 5 săptămîni de la precedentul joc în care a apărat.
2. Szabo a apelat la Mutu chiar acum, deşi în singurele două jocuri bifate de Daniel în acest campionat, 0-2 cu Ceahlăul, 0-1 cu Botoşani, Braşovul a pierdut.
3. Mutu e jucătorul cu cea mai slabă medie a notelor GSP din tot lotul Braşovului în acest campionat, 5,00, în timp ce Florin Iacob, titularul obişnuit, e în top 5, cu 5,40.

VICTORAȘ ASTAFEI

Ce alimentează suspiciunile în acest caz
1. Astafei s-a născut la Tîrgu Mureş şi a jucat pentru formaţia locală timp de 4 sezoane, 2008-2012.
2. Din actualul lot, are cea mai bună relaţie cu suporterii Petrolului, aceiaşi care le-au cerut jucătorilor să piardă la Tîrgu Mureş pentru a nu direcţiona titlul în Ghencea.
3. E unul dintre cei mai buni jucători de contraatac din Liga 1 şi golgeterul Petrolului după Tamuz, la reuşitele din acţiune.
4. E suporter declarat al Rapidului, echipă pe care o simpatizează încă din copilărie.

Tot în Gazeta Digitală mai poți citi:

» L-a dat afară de la Steaua după numai o săptămînă, două dușuri și trei pase schimbate cu colegii! Ce jucător i-a dat replica lui Becali!

» Cele mai tari ponturi! Tipsterii GSP te îndrumă spre cele mai bune cote! EXCLUSIV în ediția tipărită!

» Un superreportaj despre ce înseamnă marele Steven Gerrard pentru Liverpool

» Cealaltă față a Tîrgu-Mureșului sau Marosvasarhely, urbea ce se pregătește să celebreze titlul dacă nu apare vreun scurtcircuit în ultimele două runde

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (32)
sasha67
sasha67  •  19 Mai 2015, 09:59

Toti scriu de Astafei ca a facut blat la TG.Mures,dar de Zicu care a lucat foarts prost nu scrie nimeni nimic.Oare de ce?Cumva a vrut si el sa faca blat???

acc_adrian
acc_adrian  •  19 Mai 2015, 09:26

Cum adica cum ? Etapa viitoare Viitorul - Brasov, 2 solists :) :) :)

travka
travka  •  19 Mai 2015, 07:49

cum sa faca ma blat Brasovu care e la retrogradare"? bai gsp voi ganditi putin? la Petrlu poate pt ca aia oricum nu au obiectiv, sunt in insolventa, le-au plecat deja jucatori si o sa mai plece, dar Brasovu avea nevoie de punctele astea erau vitale pt salvarea de la retrogradare, sunteti zero

Vezi toate comentariile (32)
Comentează