FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - DINAMO, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Şi-au pierdut coloana! » Ţălnar tremură înaintea meciului cu Steaua: îi lipsesc doi jucători importanţi

Mansaly Boubacar a fost adus vara trecută, din postura de jucător liber de contract
Mansaly Boubacar a fost adus vara trecută, din postura de jucător liber de contract

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 septembrie 2013 13:33

Cornel Ţălnar tremură în perspectiva derby-ului cu Steaua, întrucît Boubacar i s-a alăturat lui Cătălin Munteanu pe lista accidentaţilor.

Dinamoviştii sînt urmăriţi de ghinioane în 2013! Accidentările se ţin lanţ de echipa lui Cornel Ţălnar, iar toate relele par să se petreacă doar la mijlocul terenului, compartimentul unde Cornel Ţălnar nu are soluţii şi este nevoit să improvizeze de la meci la meci.

După Cătălin Munteanu, operat la genunchi, intervenţie chirurgicală ce îl va ţine departe de gazon încă cinci luni, s-a accidentat şi Mansaly Boubacar, celălalt pilon al liniei mediane.

Senegalezul de 25 de ani a suferit o leziune fibrilară destul de urîtă, care îl scoate din calcule pentru partida de azi, cu Gloria Bistriţa, dar şi pentru confruntarea cu Ceahlăul, de marţi.

Temerile doctorilor se îndreaptă însă spre Derby de România, cu Steaua, de vinerea următoare, întrucît leziunea lui Boubacar este una care se poate reface în aproximativ 10 zile, iar pînă la meciul cu roş-albaştrii mai este fix o săptămînă.

Cătălin Munteanu şi Mansaly Boubacar sînt mijlocaşii centrali care au dus greul în acest sezon, iar problema cea mai mare este că Ţălnar nu are la dispoziţie nici un alt fotbalist pe acest post. Tudose, Dandea, Grigore şi Curtean pot evolua în centru, însă nici unul dintre ei nu a dat satisfacţie pe acest post.

Alexe sau Rotariu
Pentru partida de azi, Cornel Ţălnar va fi nevoit să-l aducă din nou pe Alexandru Curtean în centrul liniei mediane, alături de Alexandru Tudose. În aceste condiţii, postul de mijlocaş stînga rămîne descoperit.

Antrenorul are două variante: titularizarea puştiului Dorin Rotariu sau retragerea lui Marius Alexe şi titularizarea lui Andrei Cristea în avanposturi, alături de Ionel Dănciulescu. Cristea speră să aibă prima şansă, mai ales că a marcat etapa trecută, cu Gaz Metan, 2-0.

3 pase de gol a reuşit Boubacar în cele 28 de partide jucate pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile

69 de acţiuni ofensive reuşite a avut Boubacar cu Gaz Metan, 2-0, fiind cel mai bun dintre "cîini" la acest capitol

13 dueluri a cîştigat Boubacar contra medieşenilor, fiind devansat la acest criteriu doar de Cosmin Matei, 15

"Steaua e campioană de zece etape! Vrem să îi batem şi vom face tot ce putem pentru asta, indiferent de problemele de lot cu care ne vom confrunta" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Anghelache confirmă transferurile
Preşedintele executiv al "cîinilor", Constantin Anghelache, a confirmat ieri transferurile dezvăluite în exclusivitate de Gazetă la începutul săptămînii: Valentin Lazăr, 23 de ani, Ionuţ Şerban, 17 ani, şi Dean Beţa, 21 de ani.

"Impresarii lor au fost contactaţi de mine. Nu sînt încă jucători liberi şi nu putem stabili nimic clar pînă atunci. Vom aduce şase-şapte jucători în pauza de vară, avem în vedere fotbalişti atît din ţară, cît şi din străinătate. Toţi vor avea valoare pentru a fi titulari. Vom face o echipă care să aibă obiectiv primul loc", a explicat Anghelache la Radio GSP.

S-au dat jumătate din bilete
Dinamoviştii au achiziţionat peste 25.000 de bilete pentru Derby de România, de pe 10 mai, numai prin intermediul site-ului www.biletedinamo.ro.

Pînă pe data de 4 mai, inclusiv, suporterii îşi vor putea procura tichete doar de la casele de bilete ale stadionului din Ştefan cel Mare, în intervalul orar 11:00 - 19:00, iar apoi, de pe 6 mai pînă în ziua partidei cu Steaua, şi la Arena Naţională. Preţuri: 15 lei, 20 lei şi 25 lei - peluze, 30 lei, 40 lei, 50 lei şi 80 lei - tribuna a II-a, 40 şi 50 lei - tribuna I, 150 lei - VIP 2, 200 lei - VIP 1, 500 lei şi 700 lei - loje.

Grigore poate
Accidentat în urmă cu două etape, în partida cu Pandurii Tîrgu Jiu, Dragoş Grigore a fost nevoit să facă o pauză de o săptămînă din cauza unor dureri la genunchi şi gleznă. Acum, stoperul de 26 de ani a reluat antrenamentele alături de colegi şi, dacă totul va decurge normal, Grig ar putea evolua azi dacă nu va resimţi din nou dureri.

Raphael iar la prima echipă
În lipsă acută de mijlocaşi la construcţie, acolo unde Cornel Ţălnar a improvizat în ultimele partide cu Dandea, Tudose ori Curtean, roş-albii l-au readus la antrenamentele primei echipe pe Raphael Stănescu. Mijlocaşul de 19 ani ar putea fi păstrat în lot pentru partida de la Bistriţa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  04 Mai 2013, 12:18
Postat de gymd pe 03 Mai 2013, 15:56

Talnar asta este mai incapatanat decat un magar mort

Talnar e piftie,tremura tot...desi spune ca e pe orbita ! Sa nu zboare prea tare !!!

spartandinamovist
spartandinamovist  •  03 Mai 2013, 17:11
Postat de gymd pe 03 Mai 2013, 16:26

spartandinamovist: Iti dau un sfat bun, oare de ce nu joaca Dinamo 2 bine?????? Pentru ca astea nu au voie in Liga 1 atat timp cat joaca prima echipa akolo, pustii astea joaca fara miza..............daca ar avea drept de promovare in liga 1 fii sigur ca ar promova si ar pune osul la treaba, dar asa ??????????

care e sfatul??? nu joaca bine pt ca sint PUSTI prea cruzi pt a forma un grup puternic matur , nu prea mai inteles ,la dinamo 2 nu se cere promovare ,dar jucatorii din lot trebuie sa arate ca sint pregatiti sa faca pasul la prima echipa , o echipa cu pretentii unde nu poti sa fi titular daca nu ai maturitate si pregatirea necesara atit sportiva cit si psihica , nu e locul pt a face profilul jucatorului tinar ,cind si cum trebuie facut pasul spre fotbalul mare .. la dinamo 2 momentan nu sint jucatori care sa gie optiune pt echipa mare si opricum sint copii de 16-17 19-ani juniori multi dintre ei

gymd
gymd  •  03 Mai 2013, 16:26

spartandinamovist: Iti dau un sfat bun, oare de ce nu joaca Dinamo 2 bine?????? Pentru ca astea nu au voie in Liga 1 atat timp cat joaca prima echipa akolo, pustii astea joaca fara miza..............daca ar avea drept de promovare in liga 1 fii sigur ca ar promova si ar pune osul la treaba, dar asa ??????????

Vezi toate comentariile (34)
Comentează