FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Şi-au stabilit adversarii » Vaslui va disputa 10 amicale în Austria

Augusto Inacio
Augusto Inacio

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 17:53

Trupa lui Inacio a plecat de luni în Austria acolo unde vor întîlni şi echipe puternice din Europa. Timp de o o lună, cartierul general pentru Wesley şi compania va fi Waidring, la fel ca anul trecut


Augusto Inacio a vrut adversari puternici pentru echipa sa şi conducătorii clubului au perfectat amicale cu formaţii din Rusia, Cehia, Azerbaijan şi Albania. Galben-verzii vor sta în aceeaşi locaţie ca anul trecut, Waidring. În prima parte a stagiului, tehnicianul va pune accent pe pregătirea fizică, urmînd să dispute nu mai puţin de 10 amicale în partea a doua.

Astfel, moldovenii au perfectat amicale cu Slovan Liberec, campioana Cehiei, dar şi cu vicecampioana Sparta Praga. De asemenea, vor întîlni şi pe campioana Albaniei, Skenderbeu Korce, dar şi pe Terek şi FC Krasnodar, ambele din Rusia şi un amical mai uşor cu o formaţie din liga a treia austriacă.

Vasluienii vor juca şi împotriva fostei echipe a lui Mircea Rednic, Hazar Lankaran. Azerii l-au transferat în această vară pe dinamovistul Scarlatache, cel care a marcat golul victoriei în finala Cupei cu Rapid. Oficialii mai caută încă 3 adversari pentru Wesley şi compania.

Primul amical va avea loc chiar azi, împotriva campioanei Albaniei, Skenderbeu Korce, de la ora 19:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Iunie 2012, 17:35

Care sunt echipele puternice ale Europei ?! Din cele ale Cehiei lipsesc cei de la nationala.....din Rusia la fel...

al3xcronaldo
al3xcronaldo  •  20 Iunie 2012, 16:33

Nu cred că e transmis,din păcate...

leon_7up
leon_7up  •  20 Iunie 2012, 16:09

unde putem vedea meciul de azi al vasluiului ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează