FOTBAL  »  Superliga  »  ARENA NAȚIONALĂ

Și-au votat intrarea pe Arenă » Consilierii generali din București vor avea din 2017 bilete gratuite la toate evenimentele

Articol de - Publicat joi, 29 decembrie 2016 00:00

Consilierii generali din București vor avea din 2017 bilete gratuite la toate activităţile organizate pe cel mai mare stadion din țară.

Decembrie e luna cadourilor, iar aleșii bucureșteni au introdus în regim de urgență pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General de ieri să poată intra gratuit la evenimentele desfășurate pe Arena Națională.

Iar ca să fie tacâmul complet, au decis să nu vină singuri la meciuri, concerte sau alte evenimente și să fie mereu însoțiți de cel puțin o persoană! Proiectul de hotărâre a fost propus de preşedintele de şedinţă, Marian Culea.

Din cei 42 de consilieri generali prezenţi în sală ieri, doar șase s-au abţinut de la vot şi niciunul nu a fost împotrivă. Astfel, vor fi alocate 110 bilete pentru aceştia la fiecare activitate desfăşurată pe Arena Naţională, dar nu s-a discutat și unde vor primi aceștia biletele.

Cel mai probabil, ei vor ocupa locuri la tribuna oficială a stadionului, care cuprinde trei zone VIP, iar cel mai ieftin bilet poate ajunge până la 500 de lei, în funcție de meci și competiție.

Din septembrie 2011, atunci când a avut loc inaugurarea Arenei Naționale, și până în prezent au avut loc 148 de meciuri, două concerte și două evenimente politice, iar 62% din totalul jocurilor disputate au fost bifate de Steaua, fie ca organizatoare a meciului, fie ca gazdă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
sooos1ck
sooos1ck  •  29 Decembrie 2016, 14:04

De parca n-ar avea bani sa-si cumpere singuri bilete...marea lor majoritatea nici nu o sa ajunga la stadion, dar o sa aiba locuri rezervate!

unvot
unvot  •  29 Decembrie 2016, 13:54

Ca aceasta propunere vine de la un membru psd nu ma mira. Doar ei sunt reprezentantii boborului muncitor. Ma mira ca nu au fost voturi impotriva, ceea ce spune multe despre calitatea morala si a celorlalti membri. Macar sa fi platit niste abonamente la pret redus ca sa ia ochii la fraieri.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  29 Decembrie 2016, 12:13

Se dubleaza numarul spectatorilor prezenti la meciurile echipei satesti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează