FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Și la FCSB combate Becali coronavirusul cu perfuzii în venă?! Avertismentul dat de Agenția Națională Anti-Doping

Gigi Becali propune variante alternative de combatare a coronavirusului
Gigi Becali propune variante alternative de combatare a coronavirusului

Articol de , , - Publicat vineri, 17 iulie 2020 11:51 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 12:58

Gigi Becali a vizitat echipa în baza de la Berceni și înainte de a intra, fără a fi întrebat de nimeni, a dezvăluit care sunt metodele prin care ține pandemia departe: „Vitamina C, vitamina D și zinc, băgate în venă, nu pastiluțe”.

Gigi Becali continuă să aibă o atitudine superioară față de ceea ce înseamnă pericolul pe care îl reprezintă virusul COVID-19. Patronul FCSB a spus încă de la ridicarea stării de urgență, când purtarea măștii a devenit obligatorie, că nu se va supune acestei măsuri. 

„Ca să ştie toată lumea, eu nu pun mască! De ce? Nu pentru că nu respect regula. Eu am, şi recunosc şi ăştia de la Ministerul Sănătăţii, o clinică de oncologie, care e cea mai bună din România. Şi dacă am doctor specialist şi el vine și îmi spune așa: «Domnul Becali, dacă puneți mască, scade oxigenul, scade imunitatea», atunci de ce să o port? Să-mi scadă oxigenul și imunitatea?", a declarat Becali, după care a lăsat de înțeles că totuși are o metodă prin care se apără de coronavirus: „COVID? Vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta înseamnă COVID: vitamina C, vitamina D, zinc. Fă-le p-astea şi ai terminat cu COVID!".

Explicațiile lui Gigi Becali

Mai mult, miercuri la prânz, când a vizitat echipa în cantonamentul de la Berceni, chiar la poarta cantonamentului echipei, înainte de a intra, fără a fi chestionat pe această temă, Becali a ținut să completeze modul în care el, dar și cei din jurul său, se apără de o infectare. „În primul rând, vreau să fac și eu o completare. Vitamina C, vitamina D și zinc. Dar nu pilule d-alea... Perfuzii și doze mari de vitamina C! S-a spus și vreau să completez ca să spun lucrurile cum trebuie. Vitamina C doze mari! Da? Și pe vene, venos, nu cu pastiluțe d-alea. Da? COVID-ul ăsta e mai mult o vrăjeală!”, a declarat Becali, chiar în buza bazei FCSB.

Explicațiile ANAD

Metoda de care vorbește Becali ar putea fi implementată și la FCSB, în privința jucătorilor? Un paragraf din regulamentul WADA specifică în mod clar că „orice manipulare a sângelui este strict interzisă şi, implicit, este considerat doping”. 

Totuși, în broșura "Lista Interzisă 2020", publicată de Agenția Națională Anti Doping, la capitolul M2, unde este descrisă "Manipularea Chimică și Fizică", se specifică în mod clar ce este interzis: "Infuziile și/sau injecțiile intravenoase cu mai mult de 100 de ml în total pe o perioadă de 12 ore, cu excepția celor efectuate în mod legitim pe parcursul tratamentelor spitalicești, al procedurilor chirurgicale sau al investigațiilor clinice pentru stabilirea diagnosticului".

Practic, ceea ce susține Gigi că e eficient în combaterea pandemiei ar putea fi aplicat chiar și fotbaliștilor, nu mai mult de 100 de ml la fiecare 12 ore, fără ca FCSB să riște să fie acuzată de doping. Tot ce depășește această cantitate, administrată intravenos, trebuie să fie susținut de o adeverință de uz terapeutic, în caz contrar, metoda fiind considerată interzisă.

S-a întors preparatorul-minune, se întorc și medicamentele din Germania?

De ieri, noul preparator fizic de la FCSB este neamțul Thomas Neubert. El a revenit în țară în noaptea de miercuri spre joi, iar ieri a luat deja contact cu echipa. Neubert se află la al treilea mandat la clubul patronat de Gigi Becali, după cele din perioada 2012-2014 și, apoi, între decembrie 2015 și decembrie 2016. Neubert a fost acuzat chiar în mod direct, de unii dintre rivalii din Liga 1, că a folosit și metode dubioase. 

Printre cei care l-au arătat cu degetul a fost Marius Șumudică, antrenorul Astrei: „Este o firmă, nu știu cum îi spune, Activ parcă. E o firmă care aduce medicamente, domnul Neubert știe el foarte bine ce e cu acele medicamente. Va fi nevoie să consume dublu dacă vrea să ne ajungă. Noi nu putem să fim la nivelul celor de la FCSB, cu medicamentele lor din Germania, noi avem paracetamol, aspirină și faringosept".

Troiță pusă la intrarea în bază!

Gigi Becali n-a glumit nici cu metodele pe care le are pentru a lupta cu coronavirusul, dar nici în ceea ce privește înclinația tot mai mare spre religie, inclusiv a modului în care arată baza de pregătire a vicecampioanei. De curând, la solicitarea lui Alexandru Tudor, pe care Gigi Becali l-a cooptat tocmai fiindcă e un tip extrem de religios, s-a ridicat o troiță chiar la accesul în cantonamentul din Berceni. Tudor, dar și patronul echipei, la fel cum proceda și Bogdan Vintilă, nu intră fără să se închine și să sărute troița respectivă.

Și la FCSB combate Becali coronavirusul cu perfuzii în venă?! Avertismentul dat de Agenția Națională Anti-Doping
Alexandru Tudor, la intrarea în baza din Berceni

VIDEO. Gigi Becali instaurează dictatura la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Noile clauze impuse de Gigi Becali: pe cine poate da afară, dacă FCSB nu obține banii de la UEFA

DILEMA Thomas Neubert: poate și singur sau e dependent de Reghe? Ce l-a șocat în primul mandat și ce a realizat până acum

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
lake1001
lake1001  •  17 Iulie 2020, 17:37

Zervitamin C . Se vinde la pungă.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  17 Iulie 2020, 17:32
Postat de albub pe 17 Iulie 2020, 13:13

Da,sunt sigur ca neamtul doar vitamina C le baga in vena :))

Naiba stie!Au aparut niste studii care zic ca vitamina C dauneaza inimii!Bietii baieti poate ca castiga ei niste bani, dar au soarta cailor de curse!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  17 Iulie 2020, 17:22
Postat de Popa Corneliu pe 17 Iulie 2020, 15:32

Ce trei crai de la rasarit, care „executa” la comanda materiale anti Becali, de fapt nu-l ataca pe Becali, ei insinueza ca Thomas Neubert ii drogheaza pe jucatori! Lor le este frica ca neamtul o sa-i bage in forma pe pustii de Steaua si o sa le faca „probleme” tovarasilor din Cooperativa! Politica editoriala este facuta de la Cluj, de dl Dancu, si de tovarasii de la DIE (echipa lui CraiOlguta+psd+sri Dolj), ca-n anii 80, pe vremea lui Stefan Andrei!

Pai tu mai stii si alta cooperativa decat Cooperativa Omenia-presedinte Becali?De fapt e o adevarata caracatita, care cuprinde11 echipe din 14!Plus aproape toti arbitri de centru si toti tusierii!Plus executivii de la federatie si de la Liga!Au ramas pe dinafara doar Dinamo,CFR si Sepsi!De aceea sunteti de un ridicol desavarsit-mai ales cand va faceti ca nu stiti palmaresul Craiovei in fata fcsb-si cand va plangeti de... cooperativa,care... nu-i da titlul nevinovatului berbecel!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează