FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - STEAUA 1-0

Şi Lăcătuş, şi Becali au vorbit despre cît de prost a jucat Steaua » Le e ruşine!

Articol de - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Patronul vrea să schimbe iar echipa la iarnă, după ce a adus 20 de jucători noi acum doar trei luni.

"E o ruşine pentru Steaua, pentru tot ce înseamnă acest club!". Concluzia a tras-o Marius Lăcătuş la conferinţa de presă de după dezastrul de la Bistriţa. Fostul mare internaţional nu s-a exclus din analiza meciului prost: "Şi antrenorul e de vină! Cînd echipa n-are pic de agresivitate, n-are atitudine, e clar că antrenorul e vinovat! Trebuie să ne schimbăm complet atitudinea, să luăm exemplul Gloriei, dacă vrem să continuăm lupta pentru titlu! Dacă vrem... Dacă nu, n-avem nici o şansă!".

"Fac revoluţie, Lăcă nu se poate opune!"
Cu un sfert de oră înainte să înceapă discursul deznădăjduit al tehnicianului, Gigi Becali făcuse şi el o analiză, în stilu-i caracteristic: "Nu mai înţeleg nimic din fotbal! Dau afară 19 jucători, păstrez 10, şi completez lotul la iarnă cu alţii!". După cinci minute, a mai tăiat din lista disponibilizărilor: "Nu, de fapt dau 6 afară! Şi Lăcătuş n-are cum să mă oprească să fac asta! El poate, cel mult, să-şi aleagă ţinte pentru campania de achiziţii de după tur!".

"Ilie m-a păcălit!"
Pe cine e supărat patronul? Cel mai tare l-au enervat oamenii veniţi de la Urziceni acum două luni şi jumătate. Dintre cei 7, au scăpat de critici doar Ricardo şi Apostol, "care sigur vor juca mai bine în retur". Iar cel mai atacat a fost Bilaşco: "M-a zăpăcit Ilie Dumitrescu să-l iau pe Bilaşco, îmi spunea că e atacant mare de tot! Eu abia acum am aflat, mi-a zis cineva, că Bilaşco e, de fapt, un vîrf bun pentru echipe mici, care să-l folosească pe contraatac!".

 

Vezi ce spun fanii pe www.stelisti.ro: Cei 6 care trebuie sa plece!

"Nu comentez ce a zis Gigi, pînă nu discut cu el. Ce pot eu să spun e că a fost cel mai slab meci de cînd o antrenez pe Steaua!"
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

"O să mai plătesc doar 5-6 jucători, care merită. Restul, adio bani! Să depună memorii, să devină liberi şi să se ducă! Am dat milioane pe ei, dar îi las gratis!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Steaua a ajuns ca Dinamo, o echipă lipsită de perspective. N-o să stau să-i fac echipa lui Lăcătuş de acum încolo, că nu mă interesează. Eu nici nu prea vorbesc cu el"
Gigi Becali, patron Steaua

"E bine că am ajutat şi Rapidul cu victoria asta, dar în primul rînd mă bucur pentru Gloria!"
Nicolae Manea, antrenor Gloria

"Dacă pui pe oricine din ţara asta să-ţi spună pe de rost echipa Stelei, n-o ştie! Au schimbat atîţia jucători că nu-i mai ştie nimeni"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"Patronul are dreptate să fie supărat, din moment ce a făcut eforturi atît de mari. Ne-am cam îndepărtat de primul loc"
Narcis Răducan, director sportiv Steaua

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (30)
marimariana
marimariana  •  02 Noiembrie 2010, 19:30

o sa cistige STEAUA cind Petre Marin o sa mai joace in echipa asa l-am blestemat pe Becali.Eu sunt o persoana credincioasa si nu mie frica decit de puterea lui DUMNEZEU.

filozoful
filozoful  •  01 Noiembrie 2010, 11:24
Postat de filozoful pe 01 Noiembrie 2010, 11:21

Imi place optimismul dvs.Ciobanii traiesc mult deoarece mananca natural...asa ca mai puneti 10..

...merge cam prost situl,daca e nevoie de 6 clicuri sa trimiti un comentariu.Daca apas de 200 de ori pe trimite si la 201 se trimite o sa apara de 201 ori?

filozoful
filozoful  •  01 Noiembrie 2010, 11:24
Postat de filozoful pe 01 Noiembrie 2010, 11:21

Imi place optimismul dvs.Ciobanii traiesc mult deoarece mananca natural...asa ca mai puneti 10..

...merge cam prost situl,daca e nevoie de 6 clicuri sa trimiti un comentariu.Daca apas de 200 de ori pe trimite si la 201 se trimite o sa apara de 201 ori?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează