FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Și șef, și prieten » Mutu a intermediat discuțiile lui Negoiță cu Sanjeev Kumar, directorul unei companii din Londra, la care este și el partener

Articol de - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 00:00

Adrian Mutu a sosit de o lună la Dinamo și s-a pus pe muncă la toate nivelurile.

În afara unei suite de fotbaliști propuși, foste staruri în Serie A, managerul general al roș-albilor a intermediat și tratativele pentru preluarea unei cote de acțiuni sau chiar a pachetului majoritar de la club.

Ionuț Negoiță a declarat că este dispus să vândă, iar "Briliantul" l-a adus la masa tratativelor pe cetățeanul britanic de origine indiană Sanjeev Kumar, cu care este în relații de prietenie de mai mult timp. Kumar (40 de ani) este directorul grupului "Delamore & Owl", cu sediul la Londra, unde este angajat și Mutu ca director la "Delamore Sports Management".

Pe site-ul oficial al companiei apar diverse premii în business trecute în dreptul lui Kumar. Discuțiile au demarat, însă nu se știe dacă britanico-indianul va achiziționa ceva la Dinamo. S-a făcut un prim audit, vor mai exista cercetări, pe care le vor face și avocații lui Negoiță pentru a se vedea cu cine ar urma să se întreprindă afaceri.

"Ar fi bine și pentru Steaua"

"Il Fenomeno" a declarat la Digi vizavi de subiect: "Domnul Negoiță e într-o negociere avansată cu un conglomerat financiar. Eu m-aș bucura fiindcă ar fi vorba despre un plus pentru Dinamo. Se dorește găsirea unei formule convenabile pentru toată lumea. Dinamo ar urca, ar avea mai mulți bani, putere, ar fi la același nivel cu Steaua. Ar fi bine și pentru rivalii noștri, am trage în sus și alte cluburi. Am trece la un alt nivel".

Kumar, prin firmele sale, își desfășoară afacerile în diverse fonduri de investiții, dar și în domeniul hotelier, acolo unde este implicat și Negoiță.

"Sunt discuții, nu sunt detalii ce se rezolvă de azi pe mâine. Da, eu l-am adus pe respectivul om de afaceri, are afaceri și-n România de mai mult timp, în diverse domenii în care are succes"
Adrian Mutu, manager general Dinamo

"Eu nu mă amestec în acest subiect, mă interesez doar de jucători. Îmi fac veacul la Săftica. Cred că ar fi bine să mai vină investitori, am ridica ștacheta"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Am fost cu Popescu"

Andone îl susține pe Daum: "Trebuie lăsat până la final, să vedem ce face. Aduce ceva nou la națională. Noi, românii, eram între noi, ne bălăcăream, el își vede de treaba lui. Eu cred în german". Referitor la lupta de culise pentru conducerea FRF, antrenorul a precizat: "Am fost invitat la masă de către Pompiliu Popescu, mai multe nu pot să spun. Dar eu nu candidez la șefia FRF. Îmi plac ideile unora sau ale altora. Eu l-am susținut pe Gică Popescu. Am mulți prieteni în fotbal, pentru că sunt onest. Îmi cer sfaturi, de ce să nu le dau?! Că m-am văzut sau nu, ce e așa important?! Ei au o idee, m-au invitat la masă și asta e".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
alexpescaru
alexpescaru  •  17 Noiembrie 2016, 19:07

Nu mai ai loc de *** pe articolele despre Dinamo !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  17 Noiembrie 2016, 13:05

O floare si doi gainari .......om de afaceri din London. Hahahahahaha

travka
travka  •  17 Noiembrie 2016, 09:07

Mutule tu pentru noi sigur vei fi Copos 2 :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează