FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA - ASTRA 1-0

Sibiul respiră » O schimbare inspirată a lui Alex Pelici a decis soarta meciului cu Astra, scor 1-0

Lukanovici a cîştigat duelul cu Ţigănaşu.
Lukanovici a cîştigat duelul cu Ţigănaşu.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 martie 2012 23:06

Un contraatac letal al ardelenilor din finalul partidei i-a stricat debutul lui Conceicao pe banca Astrei.

Pe degetele de la mînă ai putut număra ocaziile din prima repriză a partidei de la Sibiu. Un teren greu, aproape mocirlos, a stat în calea celor două echipe, preocupate mai mult de siguranţa unei remize. Mai familiarizaţi cu gazonul, sibienii au ajuns primii la poarta adversă, dar Tătar s-a speriat cînd s-a trezit singur la 7 metri de poartă, reluînd pe lîngă buturile unui Lung jr. încremenit şi el de ratare (10).

La debut, Conceicao nu a riscat nimic, iar Astra a ajuns la poarta lui Miron abia după o jumătate de oră, însă cross-ul lui Ţigănaşu nu a fost calibrat (31). Sibiul şi-a turnat plumb în ghete după o nouă ratare incredibilă a lui Antohi (40), care s-a pierdut la doar 4 metri de poartă. Nimic nou nici după pauză. Abia după o oră de joc, Pelici a gîndit că e cazul să schimbe ceva. L-a introdus inspirat pe Romulus Miclea, care şi-a făcut încălzirea cu o bară şi apoi a finalizat un contraatac letal (86), suficient pentru o gură de oxigen necesară Sibiului.

Nu a fost ofsaid!
Meciul de la Sibiu a fost lipsit de faze controversate de arbitraj, cu excepţia celei din care s-a înscris unicul gol al partidei. În minutul 86, Sibiul a plecat pe contraatac, mingea a ajuns la căpitanul Nicolae Grigore, care i-a pasat lui Romulus Miclea în centrul careului pentru o simplă formalitate. Chiar dacă fundaşii Astrei au căutat semnalizarea lui Zoltan Szekely pentru o poziţie de ofsaid, captura TV îi dă dreptate asistentului, Miclea fiind pe aceeaşi linie cu apărătorii adverşi.

"E mai frumos şi mai dramatic să cîştigi în ultimele momente, dar eu cred că am meritat. De abia a început returul, sper să rămînem modeşti şi muncitori pentru a ne îndeplini obiectivul" (Alexandru Pelici, antrenor Voinţa)

"Ne doream nespus să cîştigăm la Sibiu, dar nu ne-a ieşit. Asta e, am pierdut un meci pe final, acum trebuie să ridicăm capul sus şi să privim înainte" (Ştefan Bărboianu, fundaş Astra)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
staneang
staneang  •  09 Martie 2012, 01:30

Atentie,in minutul 86 a inceput sa miroase a mort in casa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează