FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Silvian Cristescu: "Obiectivul nostru e să fim pe primul loc, nu să privim de jos la lider" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, subliniază importanţa partidei cu Oţelul din etapa următoare şi spune că Ştiinţa nu are ca obiectiv implicarea în lupta pentru titlu în acest sezon.

r"Avem un meci extrem de greu cu Oţelul, liderul campionatului, mi-a plăcut foarte mult cum au evoluat pînă acum. Sînt emoţii înainte de orice meci, indiferent de advesar.

Obiectivul nostru e să fim pe primul loc, nu să ne uităm de jos la alţii. Acum glumesc, noi vrem să facem lucrurile bine şi să fim apreciaţi pentru evoluţia noastră. De la anul, vrem să ne implicăm în lupta pentru titlu", a comentat Cristescu la sportro.

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (6)
otelarul_123
otelarul_123  •  03 Noiembrie 2010, 19:07

Sunt 100 % convins ca nici un suporter al Craiovei nu s-ar supara daca anul acesta ar lua Otelul campionatul , la fel cum nici eu , si probabil majoritatea suporterilor galateni nu s-ar supara daca ar lua Stiinta campionatul . Sper totusi ca acesta sa fie anul nostru . Sustineti echipa locala . Forza Otelul ! Succes Craiova !

velsadicu
velsadicu  •  03 Noiembrie 2010, 12:35

sunt 4 echipe care pot pune probleme adevarate otelului ... Vaslui , Timisoara , Rapid si Craiova iar per total vreo 8 echipe cu pretentii adevarate de europa + CFR , Steaua ,Dinamo si Otelul iar din astea 8 doua vor privi la televizor iar 6 vor merge sa se bata in Europa. Forta Otelul si multa bafta si cu Craiova.

cristi0978
cristi0978  •  03 Noiembrie 2010, 12:00

hai la treaba...vorbele altadata! hai craiova!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează