FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - RAPID 0-2

Şiman a vrut să bată un suporter care îi ceruse să îl demită pe Moldovan

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2010 00:00

Finanţatorul clubului Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, a avut un conflict cu un suporter al echipei din Regie, după meciul pierdut cu scorul de 0-2 în faţa Rapidului.

Şiman a fost oprit de fan în momentul în care ieşea din stadion, iar suporterul i-a solicitat să ia măsuri drastice şi să îl demită pe tehnicianul Viorel Moldovan.

Conform Mediafax, cei doi au avut un schimb de replici dure, iar Şiman a sărit să îl bată pe suporter, fiind oprit de jandarmi înainte de a-l atinge pe fan.

Conflictul s-a stins în momentul în care suporterul a fost îndepărtat de oamenii de ordine, iar finanţatorul le-a cerut jandarmilor să îl dea afară pe bărbat. "Daţi-l afară pe acest individ, daţi-i interdicţie să nu mai calce la niciun meci al Sportului", a spus Şiman.

Rapid a învins în deplasare, scor 2-0 (0-0), formaţia Sportul Studenţesc, într-un meci din cadrul etapei a XII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Marcos Antonio '47 şi Herea '82 (penalti). În minutul 32, Curelea a trimis mingea în poarta Rapidului, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
mitu.vasile1
mitu.vasile1  •  31 Octombrie 2010, 20:13

sa putrezesti in iad VASILE SIMAN ai nenorocit echipa sportul din cauza ca ai vrut sa te imbogatesti dupa urma lui varga si balan !!! si dumnezeu nu doarme idiotule esti deja retrogradat !!! porc imputit.

costacurta
costacurta  •  24 Octombrie 2010, 22:54

pacat de echipa sportul, pacat.

tifosso
tifosso  •  24 Octombrie 2010, 21:50

siman asta e un n enorocit care si-a batut joc de sportu!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează