FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - RAPID 0-2

Şiman: "Am avut gol valabil, iar penalty-ul Rapidului a fost incorect acordat!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2010 00:00

Patronul Sportului, Vasile Şiman, consideră că studenţii au fost dezavantajaţi în partida de azi şi se arată încrezător în şansele echipei sale de a evita retrogradarea.

"Am avut gol valabil şi la penalty-ul Rapidului am dubii, mai exact sînt convins că nu a fost. Unele lucruri se întîmplă doar împotriva unora, ce să mai facem? Sportul e pe ultimul loc, unde să mai cadă?

Dar fotbalul românesc se poate duce şi mai jos, aşa se va şi întîmpla probabil. Sîntem într-o criză profundă, ne va fi foarte greu să ne salvăm. Am speranţe, sper să reuşim", a spus Vasile Şiman la Premium Liga, pe GSP TV.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (17)
alextm
alextm  •  24 Octombrie 2010, 19:32

Poate revedeti unii fazele inainte sa spuneti 1. ca Rapid a fost avantajata si 2. ca Siman ne-a dat meciul. Cu steaua a jucat ca ceapa, cu noi erau zmei, iar Mucles e la voi in echipa... Siman probabil n-a vazut reluarile, tipic becali, el si mititelu striga fara sa vada reluarile, incultii planetei.

gaby21
gaby21  •  24 Octombrie 2010, 19:27

imperator asta e mai prost ca noaptea...cica el si echipa lui comunista se considera granzi...tipic cocalarilor ingusti la minte care tin cu acele doua echipe infiintate ilegal...vai mama lor

star01
star01  •  24 Octombrie 2010, 19:16

siman este finul si sclavul lui utecila copos,indiferent de ceea ce declara,asa ca"mucles zburatoare" care mai postati!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează