FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL

Şiman vrea bani » Dinamo trebuie să plătească pentru Pătraşcu

Articol de - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 00:00

Patronul "studenţilor" cere 150.000 de euro pentru a-l ceda pe Bogdan Pătraşcu la Dinamo, dar "cîinii" îl vor doar gratis pe mijlocaşul de 31 de ani.


Bogdan Pătraşcu şi-a dat acceptul să vină la Dinamo, Ioan Andone îl vrea, însă Vasile Şiman, patronul Sportului, se opune tranzacţiei. "Sîntem de acord să vii, dar doar dacă îşi dă şi Şiman acceptul, altfel n-are rost să ne certăm cu el", i-au transmis şefii din Ştefan cel Mare mijlocaşului central de 31 de ani. Bineînţeles, "cîinii" îl vor gratis pe fotbalist şi se credea că afacerea se va face uşor întrucît Pătraşcu, cînd a revenit în toamnă, în Regie, a venit liber de contract.

Însă, Şiman nu-i permite jucătorului să plece la fel cum a venit, iar acest lucru îngreunează tranzacţia. Patronul "studenţilor" a anunţat ieri, clar: "Nu se pune problema ca Pătraşcu să plece liber de contract. N-am primit nici o ofertă pentru el, poate o fi fost o discuţie în familie, au vorbit între ei de genul: «Uite, îl vrem şi pe ăsta, dacă vine liber!». E problema lor. Oricum, nu-i înţeleg pe cei de la Dinamo, în vara 2010 îl puteau lua gratis. Poate că acum jucătorul şi-a manifestat dorinţa de a veni în Ştefan cel Mare şi i-a sunat pe cei de acolo. Dinamo n-are cum să fie ultimul vis al unui jucător! Dacă ăsta ar fi visul, e foarte trist".

2 goluri a marcat Pătraşcu în 13 meciuri jucate în toamnă pentru Sportul

150.000 de euro ar vrea "studenţii" ca să-l cedeze pe mijlocaş celor de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
surfeur
surfeur  •  19 Ianuarie 2011, 11:47

nu dati fratilor nici un ban...daca vine gratis bine...dar eu nu l-as lua pe Patrascu nici daca mi-ar da Siman bani sa-l iau...ati vazut ce transferuri a facut Otelul ?...voi credeti ca aia sant tampiti?

valex84
valex84  •  19 Ianuarie 2011, 09:34

Un dinamovist pur sange va asteapta pe adrianropotan.ro

redterrier
redterrier  •  19 Ianuarie 2011, 05:24

Trist esti tu Simane ca ai avut o echipa de Liga Campionilor pe mana si ai facut-o pulbere!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează