FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Simao alb-roşu

Articol de - Publicat duminica, 15 iunie 2008 00:00

Dinamo s-a înţeles cu fundaşul stînga de la UTA, portughezul de 23 de ani urmînd să semneze un contract pe 3 sezoane.

Bruno Simao, portughezul de 23 de ani al celor de la UTA, formaţie retrogradată în liga secundă, este cel de-al doilea ju­că­tor transferat de Dinamo în a­ceas­tă vară, după Andrei Cristea! Fundaşul stînga al ardelenilor a fost cerut de Rednic în iarnă, cînd el antrena la Rapid. Iar acum e adus în Ştefan cel Mare pentru a-i crea concurenţă lui Cristi Pulhac (23 de ani), titularul din sezonul trecut.

Simao, care evoluează la Arad din 2006, va veni la Dinamo gratis . De ce? Pentru că preşedintele executiv Cristi Borcea va susţine fi­nan­ciar, pe viitor, echipa arădeană, iar portughezul va sosi în Ştefan cel Mare în baza bunelor relaţii dintre cele două grupări.

Bruno se află momentan în Portugalia, iar marţi va sosi în România pentru a parafa ac­tele. Fotbalistul de 1,77 me­tri, care poate evolua şi ca mij­lo­caş stînga, are o singură solicitare: Di­namo să-i asigure un salariu minim de 90.000 de euro, atît cît cîştiga şi la Arad!

5,65 este media notelor gsp primite de Bruno Simao, el fiind în primii cinci jucători ai Aradului în sezonul recent încheiat.

33 de meciuri a jucat portughezul în Liga I, din 2006, de cînd a sosit la UTA, şi pînă în prezent.

Declaraţia zilei: Marin Barbu, fost antrenor UTA

“Simao e un jucător bun spre foarte bun, are calităţi fizice şi tehnice deosebite. Poate face performanţă dacă se va dedica exclusiv fotbalului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  15 Iunie 2008, 12:26

il calc pe cap daca vine la Arad

 •  15 Iunie 2008, 11:45

Borcea la Arad,poate in vizita.Daca intra el jur ca nu mai calc pe stadion,si ca mine gandesc mii de aradeni.Mai bine curati in C decat sclavii securistilor.

 •  15 Iunie 2008, 09:34

ALTA MINCIUNA....SINTETI PENIBILII

Vezi toate comentariile (4)
Comentează