FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Simbol de 400 de euro » Florentin Petre are un contract lunar modic, printre cele mai mici din Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 ianuarie 2013 22:59

Nu doar Cornel Ţălnar se pliază perfect pe situaţia financiară precară de la Dinamo, ci şi Florentin Petre, jucător-emblemă al roş-albilor şi fost căpitan cu trei titluri, patru Cupe ale României şi o Supercupă cîştigate în Ştefan cel Mare.

Deşi în acest moment îndeplineşte funcţia de antrenor secund al "cîinilor", Petre are venit de junior. Conform unor surse din cadrul clubului, fostul mijlocaş, care ieri a împlinit 37 de ani, cîştigă aproximativ 400 de euro lunar, la care se adaugă diverse bonusuri pe care nu se ştie dacă le va încasa! Conducerea i-a promis că salariul său, ce datează de cînd era la formaţia secundă, va fi renegociat, însă acest lucru nu s-a întîmplat.

Ţălnar avea 3.000 de euro lunar la Dinamo II, dar a primit promisiuni că va lua cu 2.000 de euro în plus. Nici în cazul "Ţînţarului" făgăduiala n-a fost încă pusă în practică!

3.500 de euro pe lună încasează Sergio Cruz ca secund al lui Paulo Sergio la CFR. La Steaua, Cristian Ţermure ia 3.000 de euro

1.000 de euro e salariul lunar al lui Constantin Nica, fundaşul dreapta avînd în continuare contractul de la Dinamo II


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
calinescu_
calinescu_  •  16 Ianuarie 2013, 19:30

LASATI ,CA RESTUL II DA GIOVANI ......!!!!!

neuercainerosu
neuercainerosu  •  16 Ianuarie 2013, 12:00

Talnar vad ca incepe cu prostiile, i-a adus la prima echipa pe Craciun si Musat.

dinamovistfaravoie
dinamovistfaravoie  •  16 Ianuarie 2013, 10:45

Florentin Petre,un caine adevarat!Respect Petre!Sper sa ramai cat mai mult la Dinamo.Poate candva chiar si antrenor principal.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează