FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Singuri acasă » Aproape de insolvenţă, ardelenii încearcă să încropească o nouă echipă

Clujenii s-au întors din vacanță, dar grijile sînt la fel de mari
Clujenii s-au întors din vacanță, dar grijile sînt la fel de mari

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 ianuarie 2013 20:57

Jucătorii care au mai rămas la club vor fi cazaţi la unul dintre căminele Asociaţiei Taberelor. Marius Popescu a apelat şi cîţiva dintre juniorii ”studenţilor”.

Universitatea s-a reunit ieri sub comanda lui Marius Popescu. În condiţiile în care 10 fotbalişti au părăsit echipa în pauza de iarnă, antrenorul a apelat la juniorii "şepcilor roşii" pentru a completa lotul.

Astfel, Florin Cordoş, Baciu, Calcan, Kovacs, Dulap şi Ursu s-au antrenat ieri pe Cluj Arena, alături de Pătraşcu, Dinu, Iancu, Boşneag sau Vasile Gheorghe, care au îmbrăcat tricoul "alb-negrilor" şi în tur.

Aceştia s-au prezentat la reunire, dar vor continua la U numai în cazul în care îşi vor primi restanţele financiare. Pînă atunci, oficialii "studenţilor" încearcă să le asigure măcar cazarea la Cluj şi o masă pe zi, la cantina clubului.

"Căutăm să le oferim condiţii elementare. Cîţiva au reuşit să-şi păstreze chiriile, ne ajută cei de la Administraţia Taberelor şi vom vorbi şi cu cei de la hotelul UBB. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care sînt aproape de noi, acum, cînd clubul traversează o situaţie foarte grea", a declarat Marius Popescu.

Tehnicianul a luat legătura cu acţionarul majoritar, Ioan Mărginean: "Am vorbit cu el, sper să se plătească utilităţile la baza de pregătire şi apoi să se încerce să se achite datoriile faţă de jucători".

Lotul prezent la reunire

Portari: Boşneag, Samoilă, Ţicrea
Fundaşi: Z. Szilagyi, Cucui, E. Nicola, Kovacs, Fl. Cordoş, Baciu, Dulap, Ad. Popa II
Mijlocaşi: Pătraşcu, A. Muzac, V. Gheorghe, R. Iancu, Tobă, Ţene, Takacs, Calcan, Mureşan
Atacanţi: V. Dinu, M. Roman II, Ursu
Absenţi: Krumov, Ciupe, Giorgios, Drăghici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
horyblck
horyblck  •  19 Ianuarie 2013, 09:32

noi murim "U" niciodata !

dulcecalamaia
dulcecalamaia  •  16 Ianuarie 2013, 17:29
Postat de dulcecalamaia pe 16 Ianuarie 2013, 17:28

vorbesti despre ardelenii de la cfr? ardealanul sugu , kapetanos si diogo din selectionata africani portugheza 07? :))) cel putin la U gasesti romani, ardeleni adevarati chiar si maghari

chiar si maghiari!

dulcecalamaia
dulcecalamaia  •  16 Ianuarie 2013, 17:28
Postat de alpin pe 15 Ianuarie 2013, 08:51

Uite unde ajung cei care isi tradeaza neamul si se inhaiteaza ca slugi la Stana ciobanului albanez!!! Merita sa se tavaleasca in chinuri acesti tradatori.

vorbesti despre ardelenii de la cfr? ardealanul sugu , kapetanos si diogo din selectionata africani portugheza 07? :))) cel putin la U gasesti romani, ardeleni adevarati chiar si maghari

Vezi toate comentariile (10)
Comentează