FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Sînmărtean are un mesaj clar pentru Becali: "Nu mă atrage Liga Campionilor, sînt interesat doar de bani"

Articol de - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 16:52

Înaintea ultimelor trei etape din acest sezon, telenovela transferului lui Lucian Sînmărtean la Steaua a revenit în prim plan.

Patronul noii campioane a României, Gigi Becali, a declarat că îl vrea pe jucător la echipă din vară. Numai că jucătorul nu este aşa de dornic să ajungă sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, dacă i se va oferi un salariu mai mic faţă de ce primeşte în prezent la Vaslui.

“Se speculează prea mult. Mai am un an de zile contract cu Vaslui. În fiecare an, fie vară, fie iarnă, sunt subiect de discuţie. Dacă se vor înţelege cluburile şi dacă va fi o ofertă convenabilă mie, vom vedea. Dacă e vorba de salariul care s-a scris în presă, atunci într-adevăr e mai mic. Am o vîrstă, iar pentru mine şi familia mea situaţia financiară contează. Vaslui plăteşte salariul cel mai bun din Liga 1. De ce m-aş duce la un club care plăteşte mai puţin? Am fost şi în Liga Campionilor, am 33 de ani. Pe mine mirajul Ligii Campionilor nu mă mai atrage, sînt interesat doar de situaţia financiară”, a spus Lucian Sînmărtean.

Jucătorul are bifate 28 de meciuri în actualul sezon, în care a marcat şapte goluri, fiind golgeterul echipei. Anamaria Prodan, impresara jucătorului, l-a caracterizat pe acesta la Fanatik Show, pe Digisport: "E cel mai ambiţios jucător pe care l-am văzut în viaţa mea!" :O

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
plischi
plischi  •  17 Mai 2013, 05:52

si-a si gasit omu' care ofera bani!...

snoopmind
snoopmind  •  16 Mai 2013, 23:05

5teaua e o mizerie, n as juca la ei nici pe miliarde

karlhamilton
karlhamilton  •  16 Mai 2013, 20:22
Postat de spartakus. pe 16 Mai 2013, 19:15

Te-ai nascut talent si o sa mori speranta.

sunt convins ca te referi la "DODEL".

Vezi toate comentariile (60)
Comentează