FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sînt şanse mari ca Moraes să semneze cu Steaua pînă la finalul săptămînii » Asul din mînecă

Articol de - Publicat joi, 27 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2011 22:54

Şefii roş-albaştrilor au ajuns la un acord cu Moraes, iar acesta şi tatăl jucătorului i-au asigurat că nu vor accepta să meargă la altă echipă decît la Steaua

Steaua nu renunţă la cel mai rîvnit fotbalist din Liga 1, brazilianul Junior Moraes. Chiar dacă Jean Pădureanu a spus că vîrful e blocat şi că probabil va fi vîndut în străinătate, ieri, cei din Ghencea au realizat o mişcare prin care şi-au asigurat, măcar în proporţie de 50 la sută, serviciile sud-americanului.

Steaua a discutat cu fotbalistul şi cu tatăl acestuia şi au ajuns la un "deal": Moraes şi-a dat acordul să joace doar la Steaua. Mai mult, Junior şi părintele său l-au anunţat pe Pădureanu că nu acceptă să semneze cu Dnepr şi nici cu o altă echipă în afară de Steaua.

"Moraes va ajunge în Ghencea, au un as în mînecă şi anume acordul clar al jucătorului, Pădureanu va accepta pînă la urmă să-l lase la Steaua", a declarat aseară pentru GSP un important om din fotbalul românesc.


Ce echipă promite Becali
Patronul Stelei a lăsat şi el ieri să se înţeleagă că Moraes e aproape transferat, dar a zis că are un plan măreţ. "În maximum un an, voi face în Ghencea o echipă de mare, mare viitor", a spus Gigi, care a şi dezvăluit cum ar dori să arate din vară noua trupă.

Tătăruşanu - G. Matei, Găman, Gardoş, Latovlevici - Răduţ, Bicfalvi, Cr. Tănase - Chipciu, Moraes, M. Costea

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (16)
suporter_adevarat
suporter_adevarat  •  28 Ianuarie 2011, 13:43

Apropo de tactica geniului din pipera: Baaa baieti, vreau o echipa din 10 banei nicoliti - cel mai bun jucator roman din toate timpurile. Mie sa nu-mi umblati cu driblinguri Tanase, nu dezechilibrati voi mijlocul - sanchi Brandan, si tot asa. Nu, cand luati mingea, fugiti cu ea in fata si pac-pac, pase unde vedeti cu ochii si gol.Ca sa fim Barcelona pac-pac.

suporter_adevarat
suporter_adevarat  •  28 Ianuarie 2011, 13:32

Doru: Ba are toate sansele sa confirme intrucat e mm acolo si nu mai coordoneaza tactica de joc becali. Probabil ca de acum incolo jucatorii de valoare vor fi lasati sa se exprime, si sa-si puna in valoare calitatile personale

doru5
doru5  •  27 Ianuarie 2011, 09:58

hm..... inca o telenovela... un jucator cu pretentii mari , cu o suma de ttransfer mare... si foarte probabil nu va confirma!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează