FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

“Sîntem curaţi!”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Gigel Bucur este convins că Poli poate termina acest sezon mai sus de locul şase şi asigură că echipa bănăţeană nu a fost “butonată” de nimeni în acest sezon.

- Gigel, ai mai multe motive de sărbătoare: ziua onomastică, gol şi egal în Ghencea .
- Da, dar deocamdată nu o să sărbătoresc, pentru că sîntem cu toţii obosiţi acum. Voi sărbători după victoria cu Buzăul.

- Ai relansat campionatul, după golul din Ghencea?
- Mă bucur că am reuşit să scoa­tem un egal la Steaua, cred că se putea şi mai mult, dar noi sîn­tem mulţumiţi. Cred că rezul­tatul e echitabil, deşi în ultimul sfert de oră, am fost peste Steaua. Dar important este că am de­mons­trat că sîntem o formaţie valoroasă şi împotriva echipelor puternice nu am pierdut nici un meci.

- Speculaţiile dinainte de meci au fost o presiune în plus pentru voi?
- Nu ne-au interesat aceste lucruri. Noi ne-am făcut jocul nos­tru şi s-a văzut. De fapt, Poli joacă numai pe teren şi toate punctele cîştigate de Timişoara sînt curate.

- Crezi că mai ai şanse să devii golgeterul României în acest sezon?
- Nu contează asta acum, pentru mine contează că, datorită golului meu, am reuşit să nu pier­dem la Steaua. Sper ca, după acest meci bun din Ghencea, să fi trecut şi peste perioada mai grea din acest campionat.

- Pe ce loc vezi Poli la final?
- Mai sînt trei meciuri grele, dar sper să ne putem concentra la maxim, să jucăm la fel ca şi în Ghencea şi atunci cred că ne vom clasa pe un loc pe care-l merităm, mai sus de locul 6.

15 goluri în 25 de partide a marcat Gigel Bucur în acest sezon, nici unul din penalty

800 de mii de dolari a plătit Poli Sportului Studenţesc, pentru Bucur, în 2005

144 de meciuri a strîns Bucur în Liga 1, la Sportul şi Poli Timişoara, marcînd de 61 de ori

Panti rămîne modest
Titularizat între buturi, cu Steaua, Costel Pantilimon a refuzat să se pronunţe în privin­ţa şanselor sale de a rămîne prima opţiune pentru postul de portar, pînă la final. “Nu ştiu dacă am convins că merit să ră­mîn titular, antrenorul ştie. Eu mi-am făcut treaba şi atîta tot. Sînt bucuros că am jucat şi că am scos un rezultat bun”, a spus Pantilimon, care a adăugat că nu-l interesează cine va lua titlul în acest an: “Noi am jucat pentru noi, pe teren, contra Stelei, nu am făcut-o ca să relansăm campionatul sau să ajutăm pe cineva”. (Dana Surulescu)

Au refuzat stimulentele
Boss-ul Timişoarei, Marian Iancu, a recunoscut că Politehnicii i s-au oferit prime speciale, pentru a încurca Steaua, dar le-a re­fuzat. “E greu să vină cineva la noi să ne spună să nu ne apă­răm co­rect şansele. Au venit, într-ade­­văr, unii să ne ofere bani, să ne motiveze, însă i-am refuzat. Poli e o echipă mare şi merge să cîş­tige mereu cele trei puncte, indiferent de adversar”, a declarat Iancu, la Telesport.

“Avem «cojones»!”

Patronul timişorenilor a dat ieri asigurări că Poli nu va face figuraţie în Europa, în Cupa UEFA. “Noi nu vom merge ca turişti. Vom face tot ce putem pentru acest prim sezon al nostru în Europa, după multă vreme. Nu trebuie să ne gîndim că sîntem inferiori. Şi noi avem tot două picioare, un creier, «cojones»”, a declarat Marian Iancu, care a lăsat să se înţeleagă că echipa bănăţeană va face o campanie de transferuri consistentă în vară.

Ultimatum pentru Popa
După ce Marius Popa şi-a pierdut postul de titular, în avantajul mai tînărului Pantilimon, din cauză că n-a semnat încă un nou contract, portarul a primit un nou mesaj din partea patronului. “Din vară, Popa e în ultimul an de contract. I-am propus prelungirea înţelegerii şi aşteptăm răspunsul. Însă, indiferent de alegerea lui, Uhrin nu va face discriminări în alcătuirea echipei, în ultimele 3 etape. Desigur, dacă nu ajungem la un numitor comun cu jucătorul, mergem mai departe şi vom lua în considerare eventualele oferte pentru el”, a declarat Iancu.

Citește și:

Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (10)
 •  24 Aprilie 2008, 21:51

plm pula mea p.u.l.a. tzigan t.i.g.a.n

 •  24 Aprilie 2008, 21:49

ce plm atata cenzura pe situ asta? daca cenzurati nu ne putem exprima?!?!? "Inima de tzigan"

 •  24 Aprilie 2008, 21:47

"Sîntem curaţi!" sau "Suntem curaţi!" Mai invatati si voi limba romana, sau va uitati si voi la "Inima de tigan"?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează